Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Magyarázat lent.
A HITtan pont azért HITtan, mert nem kell mindent elhinni ami ott elhangzik. Persze az erkölcsi tanulságok szépek, de nem mindig célravezetőek. Csak rajtad áll.
*Hutt-tan :D Kádéenpé keresztyénkormány level 1.
Most sokan le fognak pontozni, de a hittan a középkorban volt jó, az akkori sötét embereknek, hogy kordában legyenek tartva.
Más kérdés: Ha egy betörő bemegy a házadba és ő nyilván szeretné a cuccaid, az okozna neki örömet, hogy elvegye, amid van, te röhögve adnád oda, mert a hittan azt tanítja.
Nem minden ennyire fekete és fehér, viszont a hittanon nem tanítják a színes részt.
Jártam én is elsős koromba, egy kemény óra erejéig.
na ezen jót mosolyogtam.. :) mindenkinek igaza van ,de kislány fogadj el egy.jó tanácsot! Ne foglalkozz a hittannal! A papok tudod milyen rafináltak? Igen ,mondhatjátok hogy Èn csak a rossz dolgokat akarom látni de az összes pap csak pénzéhes bestia.. Szerinted az a pénz amit az egyháznak adományoznak ,mind el megy a szeretetszolgálatra? A fenét:) A háromnegyedét zsebre teszi csuhásbácsi.. emellett kap eg ingyen lakhelyet és bejárönőt..:D most gondolkozz.el azon hogy miért tanítanak.nektek ilyet a.szeretetről.. Utóirat: hű református vagyok x)
t
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!