Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene bemutassam apukámnak a barátomat?

Figyelt kérdés

Van ez 17 éves fiú akivel már 5 hónapja, hogy járok...nagyon nagyon imádjuk egymást :) Ő már bemutatott a szüleinek, de én majd karácsony után egyből szeretném...azért kell apukámnak, mert anyu 220 km re lakik...igazából nem hinném, hogy lenne gond, mert a fiú ügyes, okos, szorgalmas...de 80 km re lakik és mégis nálunk kellene maradjon pár napot? Hogy oldjam meg szépen? És azt akarja a barátom, hogy a szilvesztert töltsem náluk, és én is szeretném, és az anyukája is meghívott, de hogy beszéljem rá aput, hogy elengedjen? Offoló és lekezelő válaszokat nem szeretnék kapni, de előre köszi a hasznos válaszokat! :)

15/L

2012. dec. 3. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Apu ez itt a barátom akivel 5 hónapja járok, de eddig sikeresen titkoltam előled. Úgyhogy nem gond ha nem szmpi neked, mert akkor titkolom továbbra is. XD ccupp (ott a papa előtt)
2012. dec. 3. 20:01
 2/7 Fke ***** válasza:

Ja hát így necces, hogy 5 hónapja titokban tartod a dolgot. lol

Tálald valahogy finoman, hogy van pasid egy ideje.

Ja és am én puskával várnám. 15 éves lányom közelébe nem engednék 17 éves srácot...

2012. dec. 3. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Vezesd fel nekik valahogy. Kérdezed meg mit szólnának ha ott maradna, mert nagyon messze lakik és ritkán is találkoztok. Boci szemekkel mindent el lehet érni és ha látják, hogy a fiú a rendesebb fajtából való, akkor úgy bele fognak egyezni. :D

Én apám azt sem tudta, hogy nálunk aludt például a barátom, mert ő már elaludt és azt hitte haza megy de én meg itt altattam. Reggel jött rá. De nem bánta. Na igaz, én már 21 vagyok és csak bejelentem neki, hogy na majd jön ekkor meg ekkor. Amúgy bemutatkoztak ők egymásnak, időm sem volt bemutatni. :D

2012. dec. 3. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:

nem írta, hogy titkolja =) szerintem meg szimplán kérdezz rá

hogy apa szeretném, ha megismernéd a barátomat, aztán felhozod a többi dolgot, vagy megengedi, vagy nem

2012. dec. 3. 20:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Sejti csak, hogy van :D am nem titkolom, csak nem mondtam még neki...:DD de, ha rákérdezne akk nem tagadnám..:)
2012. dec. 3. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem titokba hívd át hozzátok amikor nincs otthon apud és várd meg amég hazaér. de mielőtt hazaérna küld el a pasid a fürdőbe hogy fürödjön aztán meg mondmeg apudnak hogy hangokat hallasz a fürdőböl ;) garantált siker
2012. dec. 3. 20:34
 7/7 Fke ***** válasza:

Hát akkor annyi, hogy megmondod apádnak, hogy "Apu van egy pasim, szeretném bemutatni és de messze lakik és itt kéne aludnia DE persze a te szabályaid szerint..."

Na ha végül is tudnék róla, akkor így belemennék a dologba. De nincs együtt-alvás meg belógás a szobádba. Mond meg a gyereknek is, hogy viselkedjen jól, vagy a halakkal alszik.

2012. dec. 3. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!