Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem fog orgazmusom lenni?
13 éves koromban vesztettem el a szüzességem, olyan körülmények között, hogy én nem akartam.
15 évesen összejöttem a jelenlegi Párommal, Ő a mindenem, már 3 éve együtt vagyunk és ugyan élvezem vele az együttléteket, de nagyon ritkán van orgazmusom. Ő mindent megtesz érte, hogy ellazuljak és ne gondoljak semmi másra és én úgy érzem, hogy túlléptem már azon az egészen. De tudat alatt gondolom mégis gátol benne, hogy felhőtlenül élvezzem a szexet.
Mit tehetnék ennek érdekében, hogy ez az állapot megszűnjön?
Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
2. nem nagyon értem a válaszod
ki beszél itt 12 éves korról?
persze én voltam a hibás a nemi erőszak miatt...
ezen az önmarcangolós témán már túljutottam
A kérdező most 18, te nagyon hülye! :D
Pszichológus!
Amúgy mi történt 13 éves korodban?
Igen, lehet. És a görcsösen akarás se a legjobb... nehéz ügy.
Viszont pszichológust mindenképpen ajánlok én is.
Előző vagyok. Sokat gondolkoztam, hogy mit írjak, de nem tudtam ennél többet, mert felbaszta az agyam, hogy ilyenek léteznek.
Meg egy kicsit el is szorul a szívem ilyenkor...
Nade! Sokaknak még ilyen incidensek nélkül se megy 15 évesen. Fel a fejjel és nyugi, előbb-utóbb sikerülni fognak :-)
Próbáld magadnak is és együtt is.... és próbáld meg ne görcsösen... esetleg egy pohár bor előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!