Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? Néha van úgy, hogy nem élvezem a seyet és sajnos orgazmusom nem szokott lenni.
Ettől függetlenül azért persze megkívánom a páromat :P és mondom csak néha fordul elő.
Van valaki esetleg hasonló helyzetben?
26/L
öregszel
Itt az ideje, hogy a szex helyett új elfoglaltságokat keress magadnak.
A pelenkázás például éppen megfelelő lenne erre :)
Ez valószínüleg lelki probléma lehet.
Velem is volt már úgy hogy sok idegeskedés miatt nem is volt kedvem hozzá. Még nem kell gyorsan orvoshoz menned, várj egy kicsit és meg látod hogy ez állandósúl e vagy csak ideiglenes volt. Nálam is ha minden rendben van vagy, a felé hajlik az életem akkor semmi gond nincs.
28/F
Nekem sem szokott orgazmusom lenni, pedig én is élvezem a szexet. :( (Legalább is hüvelyi)
Gondoltam arra, hogy talán frigid vagyok, de annak semmilyen orgazmusa sincs. :/
És nagyon, nagyon irigylem azokat a lányokat, akiknek van rendes orgazmusuk szex közben.
Talán soha nem fogom érezni milyen is lehet az.... :'(
Frigid nem lehetek, mert(mivel még nem élünk együtt) így van úgy, hogy 1 hétig nem vagyunk együtt testlileg és kb 1 hét után iszonyatosan megkívánjuk egymást :)
Már előfordult teljesen váratlan helyzetben a sex és igaza van az egyik hozzászólónak, az iszonyatosan jó volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!