Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk titeket nem zavarna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket nem zavarna ha barátnőtök nem rakna fel közös képet közösségi oldalra és amin meg bejelölik nem igazolja vissza hogy nála ne látható legyen. Ti mit tenétek? Engem nagyon zavar

Figyelt kérdés
fiúk,faceebok
2012. dec. 3. 15:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25 éves létedre azon izgulsz hogy van e közösségi oldalon valami vagy nincs. Omg! Szerintem a barátnőd előtt ne hangoztasd ezt, mert lehet hogy a karácsonyt külön fogjátok tölteni emiatt.
2012. dec. 3. 18:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne a kép, de szerintem az utóbbit is le...nám!
2012. dec. 3. 18:56
 13/13 anonim válasza:

Szia .

Na ez nagyon gàz !!!!!

Csajszi vagyok 22 éves .

8 - lassan 9 hónapja vagyunk együtt pàromal .

De ha ilyet nem lehet a csajoddal meg beszélni akkor van màs pasi az életébe .

Gondolj bele ...baris képeket fel rak de téged nem ?

Ugyan màr !!!! Ha jól olvastam 25 éves vagy ....szerintem még ma este beszèlj vele !!!

U.i .

Pàrommal csak hasonló volt hetente màs csajos képeket osztogatott meg engem kevésbé ....rosszul esett ...aztàn mondtam.neki ha igazàn szeret törli és többet nem oszt ilyet meg .

Pàrom szeret ..rendszerint telefonozunk egy.às telefonjàval és hasznàljuk a màsik facebookjàt ..azóta rajtunk kivűl egy csaj nincs fent nàla ;)

Ugy hogy sok sikert hozzà !!!!

Ha szeret abba hagyja ...ha nem szeret titkolózik akkor hagyd a p@csàba :)

2017. jan. 8. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!