Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem zavar a féltékenykedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem zavar a féltékenykedés?

Figyelt kérdés
Annyi választ látok itt hogy a lányok a pasijuknak lánybarátságot sem engednek még azt se hogy megôleljen egy másik lányt. de a fiúk is ilyenek kb. nem engednek fiu barátot,nem lehet puszi,ôlelés stb. engem személy szerint IRRITÁL az ilyen mértékü féltékenykedés utálok ha egy fiu féltékenykedik.Ti hogy vagytokk vele?
2012. dec. 2. 17:57
 1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen típusú a féltékenység. Van aki cukin mondja meg, h féltékeny, és van aki durván. Ha durván mondja, az szerintem senkinek sem tetszik.
2012. dec. 2. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Az egészséges féltékenység kell egy normális kapcsolathoz.. Az nem hogy letiltja az ember a másikat dolgokról..
2012. dec. 2. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Annyit engedj, ami neked is beleférne!

Nem lennél féltékeny fordított esetben?

2012. dec. 2. 18:07
 4/7 A kérdező kommentje:
én arról a féltékenykedésrôl beszélek amit leírtam hogy nem engedi barátkozz elenkezô nemüvel stb.
2012. dec. 2. 18:07
 5/7 A kérdező kommentje:
engem egyáltalán nem zavar ha a pasim adna egy puszit egy lánynak,megôlelné ! :)
2012. dec. 2. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálam alapszabály, hogy aki ezen hisztizik, az repül. Szerencsére párom nem ilyen, neki is van lány barátja, nekem is van fiú barátom, és nincs semmi gond =)

Az viszont jól esik, ha kicsit puffog, ha valaki mondjuk bepróbálkozik nálam. Ez olyan aranyos, és ilyesmiken én is szoktam nyafizni, amiért meg kell szeretgetni, meg néha csikizni és máris szebb a világ =) De ismerősöktől TILTANI az teljesen más téma.

2012. dec. 2. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok féltékeny típus, meg bízom magamban. Aki szeret az úgyis maradni fog, 6 lóval se lehet elvontatni mellőlem. Aki meg nem szeret, az megy magától is, csak idő kérdése.

Mind a 2 esetben én nyerek. Elsőnél tudom hogy őszinte és imád, másodiknál meg megszabadít magától és nem rabolja az időmet feleslegesen.

2012. dec. 3. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!