Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem zavar a féltékenykedés?
Annyit engedj, ami neked is beleférne!
Nem lennél féltékeny fordított esetben?
Nálam alapszabály, hogy aki ezen hisztizik, az repül. Szerencsére párom nem ilyen, neki is van lány barátja, nekem is van fiú barátom, és nincs semmi gond =)
Az viszont jól esik, ha kicsit puffog, ha valaki mondjuk bepróbálkozik nálam. Ez olyan aranyos, és ilyesmiken én is szoktam nyafizni, amiért meg kell szeretgetni, meg néha csikizni és máris szebb a világ =) De ismerősöktől TILTANI az teljesen más téma.
Én nem vagyok féltékeny típus, meg bízom magamban. Aki szeret az úgyis maradni fog, 6 lóval se lehet elvontatni mellőlem. Aki meg nem szeret, az megy magától is, csak idő kérdése.
Mind a 2 esetben én nyerek. Elsőnél tudom hogy őszinte és imád, másodiknál meg megszabadít magától és nem rabolja az időmet feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!