Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
öngyilkos leszek. Nem birom. Lehetetlen tovább lépni. :| (? )
Figyelt kérdés
sikerült,összejöttem vele,hihetetlen volt.sok mindenem átmentünk,titokba volt a kapcsolatunk emrt ha emgtudták volna nem lett volna jo..elvesztettem..mást szeret.és fáj nézni h mással csinálja ugyanazt mint anno veelm.és mindennap látom őket..és emgszakad a szivem..esénként bőgök mert elmodnhattalanul kurrvára belezugtam...és azóta már olt kapcsolatom de csak rá godnoltam...csaknarra h veel milemn volt..csak arra h hogy jó volt:)...bocsi ha enm tudtam fogalamzni scak..már kész vagyok.mit tehetnék h visszkapjam?mért iylen az élet?elveszi akit a legjobban szeretünk...rászoktama cigire,vágdosom magam..de nem biom tovább gondolkozok nagyba az öngyilkosságon2012. dec. 2. 17:26
21/21 anonim válasza:
pasi vagyok de én is tudok okosat mondani! ha 70 éves lennél megérteném hogy ezen lovagolsz. nyugi így is megértem jelenleg én is egy ilyenen megyek keresztül. de vágod ?? fiatal vagy...gondolj bele...hány pasid lesz még az életben ? hányat fogsz még ennyire szeretni ? "egyetsem nekem csak ő kell" a faszt lesz akit jobban is fogsz ne egy ilyen retard gyereken bukd az életed hanem kapj észbe hogy elötted az élet a világ és pasik 100-ai. ha csajbol lennék elöbb lennék öngyilkos a letört körmöm miatt mint egy pasi miatt. és most is ezt mondom elöbb lennék öngyilkos a megkarcolt mercim lökháritója miatt mint egy ilyen lány miatt...mert ha ezt csinálta velem/veled akkor nem ér ennyit se. minden egyes érte hullajtott könycsepp többet ér mint bármi más. és ezt én is megtanultam felfogtam és marhára jol érzem magam a bőrömben NÉLÜLE! gondolkozz kicsit szerintem és kell többször is olvasd el amit irtam és igen a pasik is tudnak ilyet:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!