Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » öngyilkos leszek. Nem birom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

öngyilkos leszek. Nem birom. Lehetetlen tovább lépni. :| (? )

Figyelt kérdés
sikerült,összejöttem vele,hihetetlen volt.sok mindenem átmentünk,titokba volt a kapcsolatunk emrt ha emgtudták volna nem lett volna jo..elvesztettem..mást szeret.és fáj nézni h mással csinálja ugyanazt mint anno veelm.és mindennap látom őket..és emgszakad a szivem..esénként bőgök mert elmodnhattalanul kurrvára belezugtam...és azóta már olt kapcsolatom de csak rá godnoltam...csaknarra h veel milemn volt..csak arra h hogy jó volt:)...bocsi ha enm tudtam fogalamzni scak..már kész vagyok.mit tehetnék h visszkapjam?mért iylen az élet?elveszi akit a legjobban szeretünk...rászoktama cigire,vágdosom magam..de nem biom tovább gondolkozok nagyba az öngyilkosságon
2012. dec. 2. 17:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
egy hülyével kevesebb
2012. dec. 2. 19:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarod eldobni az életed egy f-szkalapért/riherongyért, aki kihasznált és eldobott?

Most van neked normális eszed?????

Ő éli világát, él, mint Marci Hevesen, röhög rajtad, kigúnyol mindenki előtt, te meg azt hiszed, hogy ha megteszed, akkor majd sajnál. Nagyon tévedsz kérdező.

Aztán van kinn valaki, valaki egyedül, aki majd az utadba kerülhet később, aki éppen szomorú vagy tele van a faxa, de még nem tudja, hogy nemsoká beköszön hozzá a Nagy Ő és csak mereng búsan.

De lehet, hogy hiába,nem lesz belőle semmi, mert te egy akkora marha vagy, hogy cserbenhagyod, örök életre boldogtalanná teszed azzal, hogy nem ismerhet meg téged, mert csak annyi eszed van, hogy vagdosd az ereidet, és hogy leugorj valahonnan.

És annak a senkiházinak akit fent említesz lesz párja, családja, utódja, teneked meg csak a családtagjaid könnyes ábrázatát nézed minden nap a másvilágról.

Mert ilyen hülye vagy.

Tudom, hogy min mész keresztül, én is túlmentem rajta. Én is azt akartam, mint te.

Aztán megerősödtem, és most boldog vagyok, és semmi pénzért nem adnám azt a valakit, aki rám talált.

De ha te le akarsz maradni az élet örömeiről, a titokzatos jövőbeli szerelemről, a családról, a gyerekekről...

Egyébként önző is vagy, mert csak magadra gondolsz. A szeretteidnek fontos vagy. Ezzel jól elárulod, cserbenhagyod a szeretetüket.

Anyukád meg megbolondul a fájdalomtól.

2012. dec. 2. 19:42
 13/21 A kérdező kommentje:
köszönöm midnen kedves válaszolónak a segítséget talán az utolsó volt a legjobb..hülye voltam,túl kell lépni majd lesz jobb,nem leszeke gy önsajnálatos ribanc.:)!
2012. dec. 2. 20:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Na, már megérte kiírni a kérdést! :)
2012. dec. 2. 20:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Én pedig úgy gondolom nem változott a helyzet :D:D:D
2012. dec. 2. 21:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Na ez a beszéd!:)

Jópár éve tiniként(15évesen) én is odavoltam a barátomért,aki füvel- fával,minden r.banccal megcsalt.

Több,mint 3 évig csinálta ezt,többször megalázott,mindenki rajtam röhögött,hogy hagyom.Volt egy időszak amikor én is öngyilkos akartam lenni,vagdostam magam elég csúnyán,38kg-ra fogytam,szinte nem ettem hetekig,úgy akartak már kórházba vinni.

Aztán erőt vettem magamon,és szakitottam.

Azóta évek teltek el,több,mint 4éve van egy nála sokkal helyesebb, MINDENBE milliárdszor jobb barátom,akivel imádjuk egymást,és a közös életünket tervezzük.Mostmár tudom mi az igazi szerelem,megbecsüljük és imádjuk egymást.:)

Az ex azóta is visszaakarna kapni,de esélye sincsen,ma már csak körberöhögöm.Egy senki lett,és úgy elcsúnyult a zülött életmódjának köszönhetően,hogy ma már egy csajnak se kell.(Ano jól nézett ki,menő rosszfiú volt,rengeteg csaj futott utána)ma meg mindenbe egy csődtömeg.Néha jön nyafogni,hogy miért is nem értékelt jobban,meg én voltam az igaz szerelem,én meg elbeszélgetek vele,de mára már viszolygok tőle.Egyenesen csúnyának találom.

És...ha belegondolok,hogy ano egy hajszál választott el,hogy ezért a pasiért ,nem dobtam el az életemet.(engem is kb. úgy beszéltek le többször)És most akkor nem lennék...és nem éltem volna át csodálatos éveket és nem ismertem volna meg soha ŐT.Kiráz a hideg.:S

Szóval okosan,tudom most iszonyat nehéz,de pár év múlva már csak nevetni fogsz rajta.Nekem is ezt mondták akkor és nem hittem el,hogy igy lesz,és mégis igy lett.

Egy életed van,használd ki.:)

2012. dec. 2. 22:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Jól döntöttél, kedves kérdező! Mert ha alulról szagolod az ibolyát, akkor habzsolhatod nagykanállal az életet, hanem látod, ahogy a többiek majszolják a mindenféle földi jót, sütiket, csokikat, barátok családok nevetnek, párok összebújnak, moziba járnak, karácsonyoznak, segítik egymást jóban-rosszban....te meg csak lesnéd a felhőből őket, és rájönnél, hogy elb-sztad.

Egy kicsit kemény voltam veled, de néha keménynek kell lenni.

Egyik osztálytársam öngyilkos lett, és az anyukájából egy élőhalottat csinált. Feketében jár, meg van zakkanva, ha szólnak hozzá nem reagál, állandóan sír, világát sem tudja, az egész élete tönkrement. Szerintem azt is megbánta, hogy megszülte a fiát, mert akkor nem lenne fájdalma.

Én két szememmel láttam, mi lett volna a tetted következménye. Ezért mondtam.

Felelősséggel tartozol azokért, akik szeretnek.

Én inkább ünnepelnék, hogy a drága időmet nem pazarlom egy ilyen senkiházira, és még képeslapot is küldenék az új szerzeménynek, akinek megköszönném, hogy megszabadított egy féregtől. És vennék tortát is, és szerveznék egy szakítóbulit magamnak.

Tudod, hogy hány otthon megcsalt, megalázott, megvert nő, aki a gyerek és a kilátástalanság miatt nem tud vagy mer válni, lenne a helyedben?

Te még ki tudtál lépni! Ők már nem!

Így volt az ismerősöm is, azt is agyba-főbe verték, aztán majd kiugrott a bőréből, hogy lekopott a faszi, mert végre volt lelki nyugalma.

Úgyhogy az érem másik oldaláról, megnyerted a lottó ötöst, mert ha ezt a semmirekellőt nem engeded el, akkor nem tudod megismerni a Nagy Őt, hanem hozzákötöd magad egy süllyedő hajóhoz.

El kell ezt a SÖPREDÉKET engedned, hogy be tudd engedni A FÉRFIT.

Egyébként is, aki el akar menni, azt el kell engedni. Menjen csak. De vissza ne jöjjön.

És egy kis kedvjavítóként küldök neked két számot:

http://www.youtube.com/watch?v=3CosjJ0H_7M

http://www.youtube.com/watch?v=sNWUNPg6tzY

Ez a két szám legyen a jelszavad!!!!

És nézd meg, az utolsót, amiben a férfi szerkesztett egy klipet és feltette az ő "angyalának" a képét, hogy milyen hálás érte!

http://www.youtube.com/watch?v=fTJrVVDVfqA

Na ilyet keress, ne egy olyan féltökű, fogatlan, lábszagos fajankót, mint az újdonsült exed!

2012. dec. 2. 23:24
 18/21 anonim ***** válasza:
12-es voltam.
2012. dec. 2. 23:27
 19/21 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy min mész keresztül, azzal a különbséggel, hogy én nem vagdostam magam. Csak a célra figyelj, hogy felállj.
2012. dec. 4. 21:32
 20/21 A kérdező kommentje:
köszi mindnekinek.!:)
2012. dec. 5. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!