Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, Ti tényleg szeretitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti tényleg szeretitek, ha egy férfi nőies (metrosexuális), azaz minden héten szoliba jár, szőrteleníti magát mindenhol, esetleg kozmetikushoz is eljár, stb?!

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 13:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A csajok és a nők is jobban szeretik az én fajtámat:Szőrös mellkas,izmok,férfias,magabiztos,kedves.Na persze nemmindenkinek,de gyanítom többnek tetszik az előbb felsorolt,mint a csajos pasi kollekció,amit leírtál.
2012. dec. 2. 14:05
 12/23 anonim ***** válasza:
17%

Na várjunk egy kicsit. Tehát aki igénytelen állat, az a nem nőies ugye? Ha olyan szined van mint egy döglött halnak, ha szőrős vagy mint egy kóborkutya, ha szardarabkák vannak beágyazódva a 3 centisre lenőtt körmeid alatt akkor az a menő ugye, mert a férfiaknak az áll jól? Kicsit a setét középkorban élsz ember. Szolárium jó, jó túnmust ad a bőrnek ha ésszel van csinálva. Mióta a 900 as évek közepe óta nagy divatja van a sportoknak, főleg a bodybuildingnek, divat a férfi test szőrtelenítés is, mert pont a kidolgozott izmok miatt néznek ki a férfiak férfinak, nem pedig a bundájuk miatt. Ha meg jár kozmteikushoz, az is miért baj? Csak igényesség.

Én azokat a férfiakat tartom nőiesnek, akik szoknyában járnak, felső C-n adják ki a hangokat, vállig vagy tovább érő hajuk van, sminkelik magukat, gírnyók, ékszereket hordanak. Azért van különbség! Kérdező ,te el vagy tévedve. Azért mert valaki a modern kor embere, és ápolt, az nem jelent nőies viselkedést. Egyébként nézd már meg akármelyik akciófilm sztár kemény pasast, hol látsz te a feje tetején kívül szőrt a testén? Stallone, Van Damme, Ryan Reynolds, Schwarzenegger, Statham, Lundgren, Charles Bronson, és még reggelig srolhatnám. Mind férfias jelenségek, de mind epillálja magát, vagy legalábbis minimális szőr van rajtuk, mert mind sportolók is. CSak összehasonlítási alapként pár példa.

2012. dec. 2. 14:06
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát, rohadtul nem. Nekem még az is undorító, mi több, gyerekes benyomást kelt bennem, ha odalent szőrtelenít. A hónaljszőr se zavar, nekem a férfi az szőrös. Nemhogy még szolizik, kozmetikushoz jár, stb. Legyen egy barlangi állat (legalábbis, férfiasság tekintetében, nem az értelmi képességeit nézve), akkor lesz számomra vonzó. De mint látod, ebben is különböznek a lányok. Aki "férfi" ezt csinálja, annak nyilván olyan csajok kellenek, akiknek ez jön be, nem a magamfajták :D
2012. dec. 2. 14:06
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem ismerek olyan szót, hogy "túnmust" biztos szolis körökben terjedt el, akkor bizonyára azt is tudod, hogy öregíti a bőrt a szoli és 30 éves korodra úgy fogsz kinézni tőle, mint egy 40 éves. Nekem a szoli, kozmetikus kifejezetten nőies terület, már bocs, ettől aztán végképp nem lesz valaki férfias, ahogy említetted.
2012. dec. 2. 14:15
 15/23 anonim ***** válasza:
Bőr tónus,akart lenni. EZ árnyaltságot, árnyalatot jelent. Csak reggelizek közben, kanál van az egyik kezemben, úgy gépelek :D Na de tudom,hogy öregíti a bőrt. De heti egy szolizás nem árt. Nem kell annyira ellene lenni. Én sem szeretem a kétnaponta 20 percere sűlő indiánereket hidd el. Sőt az agyon szolizott szőke nőkért se rajongok egyáltalán. CSak azt írom,hogy a szélsőségek rosszak. A döglötthal színű éppúgy nem néz ki jól mint a rommá szolizott féle fajzat. Tudod, van egy arany középút. Ami jól is néz ki, meg nem is egészségtelen.
2012. dec. 2. 14:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Ezek közül szerintem csak a kozmetikusnak van létjogosultsága egy pasinál, de oda se szőrteleníteni járjon, hanem a ragyáit kezeltetni, ha vannak neki. Én azt tartom igényesnek, ha valaki ad a külsejére és ügyel rá, hogy jól ápolt, tiszta legyen, de szigorúan véve az egyszerűség jegyében. Az alap tusoláson-haj-fogmosáson kívül egy pasinak nincs különösebb teendője magával: körömvágás kézen-lábon, deóhasználat, minden nap tiszta ruha esetleg alkalmanként ízléses parfüm és kész. Ha ezen felül még ékszerezi is magát, szolizik, tépeti magától a szőrt... hát azt inkább meghagyom a páwacsajoknak:D
2012. dec. 2. 14:50
 17/23 A kérdező kommentje:
16. Teljes az egyetértés, így gondolom én is. :)
2012. dec. 2. 14:57
 18/23 anonim ***** válasza:

Hölgyeim és Uraim!

Tél van.

És mivel itt, nálunk Európában ez nem csak azt jelenti, hogy lapozunk a naptárban, hanem az időjárás is változik, egészen természetes dolog, hogy sápadt a bőrünk. Mindenkié. Az is természetes dolog, hogy a férfiak jóval szőrösebbek, mint a nők.

Most, amikor divatos a természetközeli dolgokat előnyben részesíteni, és csak bio dolgokat fogyasztani, miért csinálnak sokan magukból mű embert?

A barátom még a hátán is szőrös, és képzeljétek: jól áll neki! Minden nap fürdik,a farkát, és a fenekét többször is mossa, napi 2x borotválja az arcát, dezodorál, az ingeit maga vasalja,(és nem, nincs rózsaszín inge) úgy ahogy sok nő nem tudná, rendszeresen jár fodrászhoz, és használ arcszeszt. Kozmetikushoz elvből nem megy be.

És igen, ez így férfias. Még csak az kéne, hogy közös szemöldökcsipeszünk legyen.

21/L

2012. dec. 2. 15:29
 19/23 anonim ***** válasza:

Igen, de számomra nem nőies ettől, simán ápolt, helyes, vonzó. Pedig én aztán nem vagyok plázacica. Például nem járok szoliba. De a szoli nem is feltétel nálam, azt viszont szeretem, ha szőrtelenít, és ha ápolja az arcát, bőrét, haját, stb.

Nem a pénze miatt, kb. minden eddigi fiúmnál több pénzem volt még.

Viszont nőiesnek csöppet sem látom, kösz, nem vagyok leszbi. Számomra az ilyesmi mindkét nemhez tartozhat. Néhány fiúm például többet bíbelődött a hajával, mint én.

2012. dec. 2. 23:15
 20/23 anonim ***** válasza:

"Az alap tusoláson-haj-fogmosáson kívül egy pasinak nincs különösebb teendője magával: körömvágás kézen-lábon, deóhasználat, minden nap tiszta ruha esetleg alkalmanként ízléses parfüm és kész."

Mert egy nőnek milyen van még? Esetleg a szőrtelenítés. Azt meg én a sráctól is elvárom, ez van, nem jön be a szőrös. Nem tehetek róla, még megszokni is próbáltam. Bár, annyi szerencsém van, hogy alapból azokhoz vonzódom, akiknek combon, hason, mellkason kb. egy szál se nő...

Páwacsaj sosem leszek (fúj), látod, mégis az ilyen fiúk tetszenek. Például nekem még soha az életben nem volt műkörmöm, vagy műhajam, sőt, nem is festem a körmöm. A túlzott smink is irritál, komolytalannak tartom.

2012. dec. 2. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!