Ciki, ha egy 38 éves férfi gyantáztatná a hátát? és hova forduljon ez ügyben? Kozmetikushoz? Nem röhögi ki?
Egyáltalán nem ciki ,inkább jó ,hogy törödsz magaddal.
Kozmetikushoz menj ,nem röhög ki ,ez a munkája ,pénzt keres vele ,ez neki csakjó ,de ha gátlásos vagy kérd meg a párodat ,hogy csinálja meg.
kössz!
amugy nem nagyon értem ezt a "ciki láz" megjegyzést.
A kifejezésre érted, hát kérdezhettem volna úgyis, hogy nem gáz? vagy nem piperkőcség?
Mert amúgy pont a mi korosztályunk az akibe még nem "nevelték bele" ezt a szemléletet, ezért nehéz lekövetni, hogy mi számít idétlennek, és mi nem.
Viszont egyre többször olvasom, hallom, hogy sokakat irritál a hátszőrzet, meg kiröhögik akin van.
Ezért kérdeztem, hogy az én korosztályomnak "illik-e" vagy már mindegy? :D
Szerintem sem ciki. Én nem vagyok annak a híve,hogy egy pasi legyen csupasz,de hogyha a barátom háta szörős lenne, én kérném,hogy menjen el ott leszedetni.
Strandon, termálfürdőkben már láttam jópár szörőshátú hapsit, és nem tetszett. Jó,hogyha nagypapinak szörős, az elfogadható.:)
Szia
Ez egyáltalán nem ciki. Sok férfi jár gyantáztatni a felesége miatt. Meg maga miatt is. Ha kellemetlennek érzed, vagy esetleg zavar mire gondolhatnak akkor mondd, hogy muszáj volt eljönnöd mert a barátnődet/feleségedet zavarja. Vagy menjetek el együtt és majd ő beszél. A nők úgy is sokat fecsegnek :)
Kozmetikus megcsinálja, de eléggé fáj. Mondjuk ki lehet bírni. A nők kb. 2-3 hetente csinálják ezt végig a lábukon és az intim részen is gondolj bele. Nyugodtan menj el kozmetikushoz, szerintem ha találsz egy jót akkor mindig járj el hozzá később. Ez nem ciki, több férfinek kellene jobban adnia magára.
Én kozmetikus vagyok, és a véleményem erről:
Valóban ebből élek, SOHA nem röhögök ki senkit, bármi kéréssel is jön hozzám!!! Sőt, még a "háta mögött" sem!!! Ez alapelv, legalábbis nálam az!
A hát szőrtelenítése pedig rajta szerepel az árlistámon is, minden normális kozmetika alapszolgáltatása különben, úgyhogy ne légy szégyenlős, a világ legtermészetesebb dolgaként kezeld, pl. mint a fodrásznál a hajvágást - hasonló alapszolgáltatás!!!
Remélem, tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!