Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a tipikus szép jó nőknek "ízlésficama" manapság?
Figyelt kérdés
Megyek az utcán ismerőseim között is tipikus luzer csúnya duci pasiknak olyan jó nőjük van és látszik rajtuk hogy csórok is. Mi történt a mai nőkkel???2012. dec. 1. 11:34
21/24 anonim válasza:
Nem,hidd el nekem volt szerelmi bánatom még gyerekként 12-13 évesen,és ki voltam öngyilkosságot akartam megkísérelni annó.Van feljebb én csak tudom.
22/24 anonim válasza:
Én már olyan lányt szeretnék végre találni, aki egy alacsony, vékony sráchoz is tud vonzódni, tudna egy ilyen srácot is szívből szeretni. De úgy látszik nekem sincs szerencsém. :(
24/24 anonim válasza:
Lehet, hogy látnak valamit a párjukban, amit te felüületes szemlélőként nem veszel észre, pl. jó a humora a fickónak, okos, intelligens, a tenyerén hordozza a nőjét.
Nem minden nőnek a jó külső és a pénz a fontos, még akkor sem, ha egy különösen szép nőről van szó.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!