Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz, a középko...

Szerintetek nem gáz, a középkorú nőknek az a tipikus rövid/középhosszú haja?

Figyelt kérdés

Tudjátok szinte mindegyiknek olyan van, felfelé áll, úgy néz ki, mint egy kakadu fizurája.

[link]

Pl. ez, manapság minden középkorú nőnek ilyen van.

2009. aug. 28. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
De, nagyon gáz. Szerintem.
2009. aug. 28. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Mondj, vagy inkább mutass jobbat!

(Ami jól is áll egy középkorú nőnek, és nem lesz tőle szánalmas, a fiatalságáért kapaszkodó nő.)

2009. aug. 28. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
talán túl magas. amugy rövidböl is lehet szépet csinálni, barátnöm nagymamája 65 éves, és olyan fiatalos, meg olyan csinos szokott lenni, hogy csak úgy nézek. neki is ilyesmi haja van csak nem ilyen bubi. ja amugy vicces, hogy 17 évesen az ő felsőjében jártam bulizni:)
2009. aug. 28. 22:30
 4/10 A kérdező kommentje:

Szerintem nyugodtan lehet akár hosszú hajuk, akár kontyba feltűzött vagy bármilyen.

Számomra a rövidebb haj nem fiatalít, egy idősebb embernek is lehet nagyon szép és ápolt haja!

2009. aug. 28. 22:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Szerintem ez is sokkal jobb:

[link]

2009. aug. 28. 22:50
 6/10 anonim ***** válasza:

ez már jobb! [link]

és ez? nekem ez is tetszik!

2009. aug. 28. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gáz, amikor megpróbálnak engem 15 évesen rábeszélni, hogy nekem is legyen olyan hajam. Keresztanyám mindig bepróbálkozik. Nem tetszik enki, hogy hosszú a hajam, mindig le akarja vágatni. Néha-néha találkozok vele, másról se tud beszélni. És neki is ez a tipikus frizurája van. Borzalom.
2009. aug. 29. 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:

szerintem gáz!

középkorú vagyok, de sosem csináltatnék. nekem ez nyanya frizura. sztem nyugodtan lehet egy 40 éves nőnek is divatos frizkója. vagy tévedek? hosszúhaj párti vagyok, és szerintem ha 100 éves leszek akkor is az leszek, még sosem volt rövid hajam. és nem is állna jól, mert ez a félhosszú megy az egyéniségemhez.

2009. aug. 29. 13:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek.:)
2009. aug. 29. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Na, de jó hogy megtaláltam ezt a kérdést...engem is bosszant, de komolyan azt hittem, ez csak az én rigolyám. De! Nagyon gáz. Stílustalan, nőietlen, ronda...

És aki jön ezzel, hogy nem lehet x éves kor fölött hosszú a haja egy nőnek, mert az nem fiatalos...Ki a fene találta ki ezt a hülyeséget? Mert ez tán fiatalos, mi? Rengeteg hosszú hajú, középkorú nő van, aki gyönyörű. Nézzétek meg pl Balogh Erikát, vagy Für Anikót. Vagy ha nem hosszú, akkor így van, legyen vállig vagy fülig érő, vagy bármilyen csak ne ez a beszárított szar.

2013. nov. 21. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!