Szerintetek nem gáz, a középkorú nőknek az a tipikus rövid/középhosszú haja?
Tudjátok szinte mindegyiknek olyan van, felfelé áll, úgy néz ki, mint egy kakadu fizurája.
Pl. ez, manapság minden középkorú nőnek ilyen van.
Mondj, vagy inkább mutass jobbat!
(Ami jól is áll egy középkorú nőnek, és nem lesz tőle szánalmas, a fiatalságáért kapaszkodó nő.)
Szerintem nyugodtan lehet akár hosszú hajuk, akár kontyba feltűzött vagy bármilyen.
Számomra a rövidebb haj nem fiatalít, egy idősebb embernek is lehet nagyon szép és ápolt haja!
szerintem gáz!
középkorú vagyok, de sosem csináltatnék. nekem ez nyanya frizura. sztem nyugodtan lehet egy 40 éves nőnek is divatos frizkója. vagy tévedek? hosszúhaj párti vagyok, és szerintem ha 100 éves leszek akkor is az leszek, még sosem volt rövid hajam. és nem is állna jól, mert ez a félhosszú megy az egyéniségemhez.
Na, de jó hogy megtaláltam ezt a kérdést...engem is bosszant, de komolyan azt hittem, ez csak az én rigolyám. De! Nagyon gáz. Stílustalan, nőietlen, ronda...
És aki jön ezzel, hogy nem lehet x éves kor fölött hosszú a haja egy nőnek, mert az nem fiatalos...Ki a fene találta ki ezt a hülyeséget? Mert ez tán fiatalos, mi? Rengeteg hosszú hajú, középkorú nő van, aki gyönyörű. Nézzétek meg pl Balogh Erikát, vagy Für Anikót. Vagy ha nem hosszú, akkor így van, legyen vállig vagy fülig érő, vagy bármilyen csak ne ez a beszárított szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!