Mit kell válaszolni a tipikus kötözködős kérdésekre?
bármit mondasz, az újabb ürügy a kötözködésre...
legegyszerűbb egy "Elnézést!"
Én általában vagy elnézést kérek, vagy szó nélkül továbbállok ill. arrébb megyek, hogy valahogy elkerüljem a konfliktushelyzetet. Legszívesebben persze visszaszólnék valami ahhoz hasonlót, amit az előttem hozzászólók írtak néhányan, de inkább nem teszem, mert nem tudom megvédeni magamat - főleg ha bizonyos nem idén barnult emberekről van szó...
Volt már rá példa, hogy egy ilyen, női egyedekből álló banda egyik tagjába ütköztem a villamosmegállóban, mikor véletlen meglökött az egyik ismerősöm ahogy megindult a tömeg az ajtó felé. Rögtön elkezdett rámrikácsolni, én bocsánatot kértem (még csak nem is flegmán, hanem tisztelettudóan), de csak nem hagyta abba. Követtek minket megállókon át, alig bírtuk őket lerázni a barátnőimmel. Végül kénytelen voltam felhívni néhány fiú ismerősömet, hogy jöjjenek elénk mert féltünk, hogy megint megtalálnak és nekünkjönnek, ha meglátják, hogy leszálltunk. :S Hadd ne mondjam, esélyünk se lett volna a túlerővel (és a túlsúllyal) szemben...
Szóval szerintem, néha édesmindegy, mit teszel, ha kötözködnek: ha olyan kedvük van, úgyis folytatják. :(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!