Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit kell válaszolni a tipikus...

Mit kell válaszolni a tipikus kötözködős kérdésekre?

Figyelt kérdés
Néha belémkötnek idegenek a buszon, utcán. És nem a értelmesebb fajtából. Szaval eza tipikus esemény, állok a buszon, és akkor jön a kérdés egy igen kedves embertől: "Mit bámulsz?! Mit nézel?..." Szóval értitek, belém kötnek, mikor nemis őt néztem, csak arra néztem. Ritkán fordul elő ez az eset, de nem tudom mit kell válaszolni ahoz, hogy leszálljanak rólam. Most mondjam azt, hogy semmit, vagy ne is válaszoljak? Mert volt, hogy meg se hallottam, és akkor "Kérdeztem valamit!" Szóval folytatta tovább. De, ebbe aza legroszabb, hogy olyan emberek csinálják, akiket életembe elöször látok. Szóval még mérgesek se lehetnek rám... Ha belémkötnek akkor megtudom védeni magam, de a szóbeli dolgokra nem tudom igazán mit kell mondani...
2010. jan. 31. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:

bármit mondasz, az újabb ürügy a kötözködésre...

legegyszerűbb egy "Elnézést!"

2010. jan. 31. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ilyen barmok még az elnézést-be is belekötnek.Lényeg hogy szóra bírják a kiszemeltet aztán adj neki.Én ilyenkor csendben odébb állok és mit tehet?Hadd fröcsögjön a hülyéje csak magát irja le az ilyenek véleménye ne számítson.Előbb utobb leszállsz ő meg élete végéig hülye marad.Egy haveromnál amikor elszakadt a cérna jó hangosan visszaszolt hogy"sajnálom.Egy bizonyos intellligenciaszint alatt rosszul hallok!"Az utasok feküdtek a röhögéstől a prolik se lettek ugyan megváltva de legalább rájöttek hogy nem köthetnek bele mindenkibe csak úgy mert még valamilyen furcsa oknál fogva még ők is megszégyenűlhetnek.Ez a haláluk ezt gyűlölik.Azt hiszik ők a janik aztán meg jön valaki aki még náluk is durvább.De ehhez is spiritusz kell hogy beszolj ha nem megy ne erőltesd csak hagyd ott őket hagy égesség magukat.
2010. jan. 31. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Régebben odébbálltam. Most már annyira megelégeltem az ilyen agresszív viselkedést, hogy nem tudom szó nélkül hagyni. Általában kinevetem, mondván, hogy süt az értelem, bravó. Nem tud úgy megütni, hogy eszméletem veszítsem, meg tudom védeni magam, ha beperelne mert megagyaltam, akkor is elvesztené.
2010. jan. 31. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
ja csak akkor van baj ha nem tod megvédeni magad mert mongyuk túlerőbe vannak. és bármit szólsz meg akarnak verni mert látszik rajtad h félsz meg mer részegek plö.
2010. jan. 31. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor sajnos nem beszéd a műfaj... Kénytelen vagy gondoskodni valamennyire arról, hogy ne csak képzeld keménynek magad (vagy az se), hanem legyen alapja is a fellépésnek, amivel késedelem nélkül végigsöpörsz a tompa agyukon. Ha mégis komolyan gondolja, akkor még mindig meg tudod védeni magad, ha edzésben vagy. A kulcsszó a fellépés, és hozzá tartozik, hogy nincs ellentmondásban a látható fizikumoddal.
2010. febr. 4. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Én általában vagy elnézést kérek, vagy szó nélkül továbbállok ill. arrébb megyek, hogy valahogy elkerüljem a konfliktushelyzetet. Legszívesebben persze visszaszólnék valami ahhoz hasonlót, amit az előttem hozzászólók írtak néhányan, de inkább nem teszem, mert nem tudom megvédeni magamat - főleg ha bizonyos nem idén barnult emberekről van szó...

Volt már rá példa, hogy egy ilyen, női egyedekből álló banda egyik tagjába ütköztem a villamosmegállóban, mikor véletlen meglökött az egyik ismerősöm ahogy megindult a tömeg az ajtó felé. Rögtön elkezdett rámrikácsolni, én bocsánatot kértem (még csak nem is flegmán, hanem tisztelettudóan), de csak nem hagyta abba. Követtek minket megállókon át, alig bírtuk őket lerázni a barátnőimmel. Végül kénytelen voltam felhívni néhány fiú ismerősömet, hogy jöjjenek elénk mert féltünk, hogy megint megtalálnak és nekünkjönnek, ha meglátják, hogy leszálltunk. :S Hadd ne mondjam, esélyünk se lett volna a túlerővel (és a túlsúllyal) szemben...

Szóval szerintem, néha édesmindegy, mit teszel, ha kötözködnek: ha olyan kedvük van, úgyis folytatják. :(

20/L

2010. febr. 5. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:
OFF: Ráadásul az egész azért van, mert nem esznek rendes ételt és rendszeresen. Egyszerűen nem is gondolnak ilyesmire, pedig megoldható lenne azért. És hullámzó kedélyűek lesznek, még az orvos is megerősíti. Tanulság: mindig legyen nálad jóféle szendvics, szerintem megvesztegethetők :D (bocs a bagatellizálásért, de kiviláglik az igazságmag is talán:)
2010. febr. 5. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!