Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a tipikus szép jó nőknek "ízlésficama" manapság?
Nekem volt már (szerintem nem csúnya) duci pasim, lúzerféle pasim, most magas, vékony, sportos pasim van, aki szerintem jól néz ki, csak a haja fogyott el.
De volt átlag, volt barna, volt szőke, szóval változó ízlésem van, meg nem a külső a lényeg.
Máskor a magukat lúzer csúnya ducinak tartó pasik sírnak, hogy nekik nem jut barátnő, csak a magas adoniszoknak. Akkor most mi igaz?
Máshol meg azt olvasom,hogy a szép lányok,milyen felszínesek,meg beképzeltek,nem járnak csúnya pasival!
A te kérdésed is csak azt bizonyítja,hogy nem csak a nők irigykednek egymásra,bizony a férfiak is!
Különben nem tetted volna ki ezt a kérést,aminek nem tudom én se,hogy mi értelme van.
Van akinek ez tetszik,ízlések,és pofonok... ez a magyarázat,de ezt egyedül sosem találtad volna ki,ugye...? :D
Ha az irigység fájna,olyan hangosan kiabálnál,hogy szirénás kocsi lennél!
Lehet mégis van pénzük nem??
Én körünkben mindenkinek ,,jó nője" van,de mindegyik spanom izmos,az egyiknek például 3 fullos verdája van.De ő jól is néz ki.
Nem tudom,lehet csúnya a srác,de márkás ruha,jó duma,mégis gazdagok,jól tud nyalni.Vagy a csajnak van talomba még 2-3 pasija.
ma 14:19
mennyi irigy boldogtalan ember van,Istenem!
persze,biztos ilyen dolog áll a háttérben,kizárt hogy szeressék egymást....biztos csalja a nő.. fúúú
savanyú a szőlő?
Itt vagyok magas, vèkony (nem vèzna), ès jòkèpunek mondott, 25 èves pasikènt, ès SZUZ VAGYOK!!!! Totàl ùgy èrzem, hogy kudarcot vallottam fèrfikènt, LÙZER VAGYOK!!!
Nem szàmìt a kulsö, LÙZER NE LEGYÈL!!! Ez a lènyeg, mert ha az, nyugodtan elmehetsz papnak, mert egy csaj sem fog pàrosodni, a gènjukbe lùzer undor van programozva. Csak azt nem èrtem, hogy az evolùciò, mièrt nem szort mèg ki minket lùzereket? Mert cölibàtusban leèlni egy èletet, ùgy, hogy vàgysz a szexre, de ùgysem lehet, ritka sz.r èrzés.
Utolsó te inkább HÜLYE vagy ne haragudj.Mi ez a hozzállás ember??
Változtass hidd el,és menni fog az kezd magad építeni legyen célod.
16.33as vagyok!
Mondd utolsó Te hogyan éreznéd magad a helyemben?
Azt hiszed olyan könnyű helyzet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!