Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagalnal, ha az ujdonsult parod elkuldene AIDS tesztre?
Figyelt kérdés
Elso kapcsolatom, en meg szuz vagyok, tehat en nem mennek el, viszont nem szeretnek gumi nelkul szexualis kapcsolatot, ha nem vagyok biztos abban, hogy HIV negativ. Nem volt kicsapongo, es hiszek is neki, de ki tudja, lehet, hogy az elozo kapcsolataban eppen vele nem voltak oszintek, vagy mondjuk volt egy felelotlen egyejszakasa, de nem koti az orromra. Hangsulyozom, nehezen tudom elkepzelni, de az ordog nem alszik. Meg nem mertem elohozakodni ezzel, mert felek, hogy orultnek tunnek. Egeszsegugyben tanulok, tul sokat tudok errol, talan ezert is akarok maximalis bizonyossagot. Te mit reagalnal, megtenned a masik kedveert?2012. nov. 30. 20:38
11/14 anonim válasza:
sajnos mi is hasonló helyzetbe kerültünk a barátnőmmel. Neki előttem 2 kapcsolata volt: egy 1 éves és egy 4 éves. Mi már 3,5 éve együtt vagyunk. Kb 2 éve, amikor már elkezdett fogamzásgátlót szedni, felhívott az exe, hogy HPV fertőzött. Elmentünk, megcsináltattuk a tesztet és mind a kettőnk HPV fertőzött. Ebből kiindulva egyáltalán nem csodálkozok rajta, hogyha ilyet kér az ember a párjától. Bár nekünk szerencsénk van, merr a 8-as törzzsel vagyunk fertőzöttek, ahol a rák kockázata elenyésző, de azért egy HIV már nem játék. Bár az is egy megoldás lehet, ha elmentek vért adni, és elküldetitek az eredményt a lakcímetekre, mert a leggyakoribb STD-ket letesztelik. Egyébként meg a 2.-nak: egyrészt ott van a házasság téma, másrészt, nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele, de amióta a barátnőm fogamzásgátlót használ, azóta én gumival már nem is tudom élvezni a szexet (mielőtt megkérdezitek, nem csaltam meg, hanem volt egy időszak, amikor abba kellett hagynia a fogamzásgátlót, de ez egy másik sztori)
12/14 anonim válasza:
Elmennék, mi mást?
Ha nem lett volna szűz a párom, vagy nem gumival védekeznénk, elküldtem volna én is, meg HPV tesztre is.
Ez nem bizalom kérdése. Úgy is lehet vki fertőzött, hogy nem tud róla. Lehet, hogy nem akarja szánt szándékkal eltitkolni a fertőzöttségét, csak nem tud róla.
Egészségünk egy van. Szerintem ha vki emiatt szakít, az menjen is a francba. Egy vérvétel. Ennyit talán ki lehet bírni a saját és a párod egészségéért.
13/14 anonim válasza:
Én is tuti elküldeném a nőmet, főleg, ha debreceni és bulizós típus, ugyanis itt rengeteg a néger bevándorló, úgyhogy nem árt az óvatosság.
14/14 anonim válasza:
Teljesen igazad van abban, hogyha valaki élt már nemi életet főleg többször is, soha semmit se lehet kizárni. Szóval a dolognak elméletileg van létjogosultsága. Ha tőlem valaki ilyet kérne, nyelnék egyet, de megtenném, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!