Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim akivel vagyok csak gumival hajlandó velem lenni. De elszakadt és ő elment aids tesztre. Olyan megalázónak tartom. Nekem nincsen más, mondtam neki de ő fél tulságosan. Mit tegyek?
Volt előtte pasid? Igen? Már meg is van a válasz, hogy miért ilyen elővigyázatos. Senki sem szívesen játszik az életével.
Sose volt semmi bajod?? Miért, milyen tünetei vannak, ha HIV+ vagy?
Meg kell értsed a barátodat. Minimális az esély, hogy HIV-es vagy, de valamennyi mégis és ő ezt ki akarja zárni.
Ha ő vette el a szüzességed, akkor viszont gázos, hogy ilyen bizalamtlan.
Ez valóban megalázó.
Itt nem is az AIDS-ről van szó, hanem a bizalomhiányról... és bizalom nélkül egy kapcsolat nemigen ér semmit. Beszélj vele, ezt egyelőre máshogy nem tudod megoldani. De csak higgadtan, kérdezz rá, hogy miért ennyire gyanakvó, valami alapja azért csak van!
Nem lehet,hogy nála van gond???
Ok nélkül nem jár az ember aids tesztre.
Szerintem egy komoly tartós kapcsolatban nem a legmegfelelőbb védekezési mód a gumi,főleg ha egyik fél utálja.Az orális részét sem értem a dolognak.Itt valami bibi van a pasi körül,járj utána.Nem lehet,hogy mégis jó lenne nálad is egy tesztet csinálni?Ki tudja,talán ez az ok nélküli bizalmatlanság csak álca nála,és valójában mástól fél.
Csak úgy megjegyzem,teszem fel elszakadt a gumi.Te hív poz vagy,Ő akkor is hiába szalad egyből tesztre,mert van lappangási ideje a dolognak,ami lehet elég hosszú idő is.Tehát,ha Ő fél,akkor gondolom tájékozott a dologban,és tudja,hogy azonnal nem lenne akkor sem poz eredmény,ha elkapta.
Mennyi ideje vagytok együtt?
Szerintem a pasinak vaj van a füle mögött.
Ha fél az AIDStől, az teljesen érthető, de akkor azt kellett volna mondania neked a LEGELSŐ szexetek előtt:
Figyelj, ilyen a világ, legyünk biztosak, hogy minden oké, és menjünk el együtt.
És akkor elmentetek volna együtt, mindenki boldog lett volna a negatív leletével, és élhetnétek normális nemi életet.
A másik dolog, ami eszembe jutott, és ne haragudj meg érte, mert nem akarlak bántani.
Egy pasi, aki azért utasítja el azt, hogy egy lány le..., mert fél az AIDStől, akkor az tuti nem normális, mert ki az a normális pasi, aki ellen tud állni az ilyesminek?
De most őszintén, fiúk, lányok! Hallottatok vagy mondtatok már valaha ilyet?????
Nekem volt ilyen pasim, aki csak gumival szexelt velem, egy évig voltunk együtt és ráadásul gyógyszert is szedtem. Kiderült róla utólag, hogy izélget fűvel-fával, szóval ő magából indult ki, és ezért velem, a fix nőjével is csak gumiban csinálta.
Ezért gondolom, hogy vaj van a füle mögött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!