Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elküldhetem valahogy AIDS...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elküldhetem valahogy AIDS tesztre azt a férfit, aki 1 hónapja próbálkozik nálam? Nem akarom megbántani, de több mint 200 nővel feküdt le és nem merek lefeküdni emiatt vele.

Figyelt kérdés
Kb 4 éve volt egy olyan időszaka mikor szerelmi bánat miatt mindenkit felszedett,(fogyott 50 kilót) tapadtak rá a csajok,de mostmár családot szeretne és próbálok úgy hozzáállni hogy ő legalább már kiélte magát. 28 éves, én 22. Vagy inkább ne "kinlodjak" vele?
2011. jún. 11. 09:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
8%

gyere hozzám, kedves, én még szűz vagyok

21f

2011. jún. 11. 09:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Nyugodtan rákérdezhetsz h volt-e szűrésen vagy nem aggódott-e h elkap vmit attól a sok lánytól... tőlem is kérdezték már, nincs ezzel gáz :P
2011. jún. 11. 09:59
 3/17 anonim ***** válasza:

Nyugodtan elküldheted, de a papírt azért mutassa meg, ne bízz még benne...

Abba gondoltál már bele, hogy minden nőnek ezt mondta?

Lehet, hogy Te is csak egy vagy neki!

Az ilyennel nagyon vigyázz!

2011. jún. 11. 10:19
 4/17 anonim ***** válasza:

200 nőt megdugott? persze persze anyám meg salakmotoros

mondjuk ha ez tényleg igaz én a helyedben menekülnék

2011. jún. 11. 10:40
 5/17 anonim ***** válasza:

a papír nem bizonyít semmit.

1. hat hónapig kimutathatatlanul lappanghat....

2. nem csak az AIDS van, a téveszmékkel ellentétben, hanem még vagy 100 szexuális úton terjedő betegség.

3. ha tegnapelőtt csináltatot egy tesztet, tegnap összeszedhetett valamit.

egy biztos mód van, a gumi.

a másik mód, de kevésbé biztos, az az, hogy akivelmégcsak nem is jársz hanem csak próbálkozik, azzalnem kefélni kéne még akarni, hanem megismerkedni, összejönni, s aztán kideríteni, hogy megbízható-e.

2011. jún. 11. 10:43
 6/17 anonim ***** válasza:
ja, igen, s hagyd a falu bikáját a ribiknek, feküdj le velem, neki volt már sok nője, ellenben én még csak 4-gyel csináltam.
2011. jún. 11. 10:44
 7/17 anonim ***** válasza:
utálom a kiélte magát kifejezést, én nem éltem ki magam, akkor most Qrva jó, amikor kiélni kellett volna magam, akkor minden csak de kivétel nélkül a komoly kapcsolatról zagyvált, hogy ő csak azt akar, amikor meg már idősebb vagyok, akkor meg azért nem kellek nekik, mert félnek, hogy nem éltem ki magam, tehát pont ugyanott tartok.
2011. jún. 11. 10:46
 8/17 anonim ***** válasza:

ha 200 nőt megdugott akkor te is egy leszel a 200-ból, nem is fog emlékezni.

vagy muszáj a falu bikáját neked is megugranod? én a helyedben elküldeném, hogy hívja fel a 200 krváját, a nagy számok törvénye alapján, lesz aki dug vele.

2011. jún. 11. 10:48
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2011. jún. 11. 11:40
 10/17 anonim ***** válasza:

Én kerülném az ilyet nagy ívbe. Már bocsánat de ez szerintem undorító, és nem tudom de elég jellemtelen lehet az ilyen ember, aki ennyire igénytelen.

Ha mégis együtt akarsz lenni vele, akkor meg ne csak aids tesztre küld, teljes kivizsgálásra, mindenre, addig még óvszerben se feküdj le vele!

2011. jún. 11. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!