Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elküldhetem valahogy AIDS tesztre azt a férfit, aki 1 hónapja próbálkozik nálam? Nem akarom megbántani, de több mint 200 nővel feküdt le és nem merek lefeküdni emiatt vele.
gyere hozzám, kedves, én még szűz vagyok
21f
Nyugodtan elküldheted, de a papírt azért mutassa meg, ne bízz még benne...
Abba gondoltál már bele, hogy minden nőnek ezt mondta?
Lehet, hogy Te is csak egy vagy neki!
Az ilyennel nagyon vigyázz!
200 nőt megdugott? persze persze anyám meg salakmotoros
mondjuk ha ez tényleg igaz én a helyedben menekülnék
a papír nem bizonyít semmit.
1. hat hónapig kimutathatatlanul lappanghat....
2. nem csak az AIDS van, a téveszmékkel ellentétben, hanem még vagy 100 szexuális úton terjedő betegség.
3. ha tegnapelőtt csináltatot egy tesztet, tegnap összeszedhetett valamit.
egy biztos mód van, a gumi.
a másik mód, de kevésbé biztos, az az, hogy akivelmégcsak nem is jársz hanem csak próbálkozik, azzalnem kefélni kéne még akarni, hanem megismerkedni, összejönni, s aztán kideríteni, hogy megbízható-e.
ha 200 nőt megdugott akkor te is egy leszel a 200-ból, nem is fog emlékezni.
vagy muszáj a falu bikáját neked is megugranod? én a helyedben elküldeném, hogy hívja fel a 200 krváját, a nagy számok törvénye alapján, lesz aki dug vele.
Én kerülném az ilyet nagy ívbe. Már bocsánat de ez szerintem undorító, és nem tudom de elég jellemtelen lehet az ilyen ember, aki ennyire igénytelen.
Ha mégis együtt akarsz lenni vele, akkor meg ne csak aids tesztre küld, teljes kivizsgálásra, mindenre, addig még óvszerben se feküdj le vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!