Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a rosszkedv és magány ellen?
sem a kérdésből nem sejlik sem a kérdező hozzászólásaiból, hogy bármi problémája lenne a párjával vagy a kapcsolatukkal azon túl, hogy kevesebbet találkoznak mint ahogy szeretnének
én nem is értem a kommenteket
féltékenyek vagytok vagy mi? igy itélkezni? mert nektek nem jött össze a diákszerelem?
hát pedig valakinek bejön és az gyönyörű és sokszor tartósabb mint egy ugynevezett tapasztalt felekből álló kapcsolat. én "tapasztalt" vagyok és perpill egyedül vagyok mint az ujjam, de én örülök, ha ilyenről hallok, és szurkolok is, hogy boldogok legyenek nagyon sokáig
(a katona feleségekröl jutott eszembe :) : Különleges Valentin-nap, Kedves John ezeket nézzd meg ha gondolod ;) )
"féltékenyek vagytok vagy mi? igy itélkezni? mert nektek nem jött össze a diákszerelem?"
Mindenki magából indul ki:) Mi csak leírtuk a véleményünket. Hogy ez neked nem tetszik, tehetsz egy szívességet nyuszika:)
Eszem-f*szom megáll, hogy a nők a jó dolgukban meg a semmittevésben annyira elszállnak, hogy már ezen problémáznak, hogy a faszijuk dolgozik, és "nem foglalkozik" velük annyit.
De ha egy munkanélküli léhütő lenne, akkor meg pont az lenne a bajod, hogy "nincsenek céljai az életben".
Nektek b-zmeg semmi se jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!