Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért történik ez velem,? Más...

Miért történik ez velem,? Más is érzett már ilyet?

Figyelt kérdés
este jön rám mindig, majdnem minden este, ha egyedül vagyok és nincs itt a barátom aki mellettem aludjon....ilyenkor sirás kerülget meg rossz kedv...miért van ez??? egyszerüen egyedül érzem ilyenkor magam pedig barátom csak otthon van, mégis ha nincs itt mellettem hogy vele aludjak rám jön a sirás ..... tanács??

2012. júl. 23. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Fura, de én is éreztem már hasonlót, csak éppen nem a barátommal kapcsolatban, hanem akárki (barátnő, tesó, stb...) Én azt magyarázom magamnak, hogy valszeg nagyon félek attól, hogy egyedül maradok magányosan és jó érzés, ha ott van valaki mellettem, akinek számítok, vagy ilyesmi. Lehet, nagyon szerelmes vagy a barátodba, nem tudom, mert sajna én még nem voltam szerelmes. 18/L
2012. júl. 23. 22:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Én is jobban a hiány miatt vagyok ilyen, ha más lenne itt pl barátnőm sztem semmi bajom nem lenne, tegnap este itt aludt barátom jól elvoltunk meg minden....most meg még nem ért haza meg dolgozik én meg itt szomorkodok még beszélni se tudok vele....és ha ránézek az üres ágyra elkap a sirás szinte anynira rossz és nem köt le semmi....

19/L

2012. júl. 23. 22:43
 3/7 A kérdező kommentje:
fura nekem jó kedvem szokott lenni általában, de este sosem ha egyedül vagyok fent még ilyenkor......
2012. júl. 23. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
A múltkor például egyik ismerősömnél aludtam, 2 személyes ágyon, egyedül és messze voltak egymástól a szobák, szóval teljesen egyedül feküdtem ott és én is sírni kezdtem, hirtelen olyan egyedül éreztem magamat, első válaszoló voltam.
2012. júl. 23. 22:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért alakul ez ki....valaki meg szeret egyedül lenni...nem tudom de én utálok...talán igy szoktam meg vagy nem tudom...
2012. júl. 23. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én végül is szeretek egyedül lenni, sőt néha kifejezetten jó, hogy magamnak vagyok, de este, amikor minden csendes, meg üres meg sötét, olyan élettelen (bocsi, lehet kicsit hülyén fogalmaztam meg) akkor elkezdek gondolkodni és hirtelen elszomorodok, mert úgy érzem, egyedül vagyok. Szóval érdekes...
2012. júl. 24. 00:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy egyedül vagy, vagy magányos vagy! Előbbi sokak számára vonzó megfelelő mennyiségben, utóbbi nem.
2012. júl. 24. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!