Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a jele, ha a pasi táblázatot csinál, hogy mikor mennyi bevétele volt neki és nekem és mennyi a kiadás és odaírja, hogy a közös kiadásokba én nem is adtam bele?
Rövid válasz: %-ba
10%-ba spórolni akar, hogy közös jövőtöket biztosítsa (ház, autó, nyaralás) (mivel te "nem fizetsz" sok mindent "semmit")
5%-ba felméri, hogy hogyan tudna rá venni ,hogy spórolj és tegyél félre) lehet, hogy ő nem tudja, hogy a 6 év alatt hány milliót spóroltál átlag fizetés alapján, ha csak a felét spóroltad a fizudnak ha az kb 120.000Ft akkor biztos van kb 6 x 12 x 60.000Ft kb 4 millió mond neki, hogy büszke legyen rád...
85%-ba pedig, hogy nem sokára lapát lehet, és amikor elválnak útjaitok akkor tudjátok, hogy ki mit adott a kapcsolatba tv, autó, nyaralás, rezsi... stb...
Ezt veheted tutinak, a pasik ilyenek, pasi vagyok, és én igaz hogy a 10%-ba vagyok ,de tudd hogy ez elégedetlenség jele, ami azt jelenti hogy már rég óda zavarja :I
Szóval beszélj vele és ha mákod van akkor kb 20% hogy igazat mond, 80% kitalál valamit és hiteget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!