Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek a jele, ha a pasi táblázatot csinál, hogy mikor mennyi bevétele volt neki és nekem és mennyi a kiadás és odaírja, hogy a közös kiadásokba én nem is adtam bele?

Figyelt kérdés
Amikor megláttam azt hittem hülyét kapok. Soha nem engedi, hogy bármit fizessek (6 éve együtt élünk), mert elég magas a fizetése az enyém meg átlagos. Mindig venni akar nekem mindent, ha valamit én veszek ki akarj fizetni,stb. Tehát totál nem ezt mutatja, mint amit láttam. De miért csinálja?
2012. nov. 29. 12:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó te úgy ítélsz meg embereket, hogy nem is ismered és ez nem szép!! Miért élősködne? Világosan leírta, hogy amikor összekerültek ugyan olyan életszínvonalon voltak mind a ketten, az hogy neki közbe jön az iskola az megbocsájtható mert nem egy ostoba liba és nyilván tenni akar a jövőjéért, hogy többet keressen. És azt is leírta hogy nem is vesz magának semmit, nem is tudom miről beszélsz de úgy látszik neked sajnos nem adatott meg az ami a kérdezőnek és ez igen bántja a kis lelki világodat.
2012. nov. 29. 14:24
 22/28 A kérdező kommentje:
21-esnek köszönöm. igazad van. nem beszélve egyébként arról, hogy mivel a szüleim sajnos nem álltak úgy, hogy egyetemet fizessenek, dolgoztam suli mellett és diákhitellel egészítettem ki az életem. de egyébként élősködök..... pfff
2012. nov. 29. 14:28
 23/28 anonim ***** válasza:
Bárhogy nézem nekem ez a táblázatos dolog akkor sem tetszik. Nekünk a párommal közös minden, nincs olyan hogy enyém-tiéd és felírom hogy te drágám ma semmibe egy fillért sem adtál, mert ez megalázó annak a félnek, ezt meg egy normális kapcsolatban az ember nem akarná... vagy én gondolom hülyén(?). A másik meg hogy ezt titokban csinálja, hogy nem is tudsz róla? Együtt éltek ti valóban? Ismeritek is egymást? Nem tudom... nekem ez az egész így furcsa. És még nem is említetted neki hogy te ezt láttad és így gondolod/ezt érzed ahogy leírtad? Alap dolog ha zavar valami meg kell vele beszélned... nem itt idegenekkel... hogy miért csinálja azt csak ő tudja. Kérdezz rá. Lehet jó oka van rá...
2012. nov. 29. 15:27
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak eloskodo vagy,hanem bekepzelt is. Te aradoztal itt hogy milyen nagy labon eltek szoval ne add elo a dolgokat nekunk. Nem veszel magadnak semmit,de azert nagy labon eltek... Drágábban adják nektek a futest vagy a kenyeret??? Barmikor lehet mondani,h kösz dragam,ne vedd meg,nem futja rá. Nem akarasnak nyoges a vége.aztan meg csodálkozik. Lol
2012. nov. 29. 15:36
 25/28 A kérdező kommentje:
kicsit primitív a gondolkodásod. a nagy lábon nem azt jelenti, hogy minden szar megvesz nekem, hanem azt, hogy hatalmas házban élünk, aminek ugyebár nem 30 ezer a rezsije, vásárláskor meg nem a legolcsóbb cuccokat vesszük, ami nem az én döntésem. és gondolod, ha ilyen baromira jól álltunk volna mindig is hitelt vettem volna fel, hogy most nyőgjem a részleteit? gondolhatod, hogy nem!!!! beképzelt vagyok? mire? te nem lennél büszke, hogy letettél volna valamit az asztalra? ja, lehet, hogy te még semmit nem tettél le, így nem tudod milyen ez.
2012. nov. 29. 15:45
 26/28 A kérdező kommentje:
ja és senki nem mondta, hogy most nem futja bármire is... ezt nem tudom megint honnan vetted, de úgy látom, hogy valami más olvasol, vagy másként értelmezel dolgokat
2012. nov. 29. 15:58
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
24-es válaszoló te teljesen másról beszélsz mint ami a kérdés nem vetted még észre? Az hogy a saját magad sz@rját akarod másra kivetíteni az itt nem érdekel senkit. Erre mondják azt hogy mindenki magából indul ki. LOL
2012. nov. 29. 16:47
 28/28 anonim válasza:

Rövid válasz: %-ba

10%-ba spórolni akar, hogy közös jövőtöket biztosítsa (ház, autó, nyaralás) (mivel te "nem fizetsz" sok mindent "semmit")

5%-ba felméri, hogy hogyan tudna rá venni ,hogy spórolj és tegyél félre) lehet, hogy ő nem tudja, hogy a 6 év alatt hány milliót spóroltál átlag fizetés alapján, ha csak a felét spóroltad a fizudnak ha az kb 120.000Ft akkor biztos van kb 6 x 12 x 60.000Ft kb 4 millió mond neki, hogy büszke legyen rád...

85%-ba pedig, hogy nem sokára lapát lehet, és amikor elválnak útjaitok akkor tudjátok, hogy ki mit adott a kapcsolatba tv, autó, nyaralás, rezsi... stb...

Ezt veheted tutinak, a pasik ilyenek, pasi vagyok, és én igaz hogy a 10%-ba vagyok ,de tudd hogy ez elégedetlenség jele, ami azt jelenti hogy már rég óda zavarja :I

Szóval beszélj vele és ha mákod van akkor kb 20% hogy igazat mond, 80% kitalál valamit és hiteget...

2013. jún. 16. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!