Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a jele, ha a pasi táblázatot csinál, hogy mikor mennyi bevétele volt neki és nekem és mennyi a kiadás és odaírja, hogy a közös kiadásokba én nem is adtam bele?
Ez annak a jele, hogy kvázi ingyen élsz rajta.
Ugyan ilyet keresek nőbe!
Én pasim is csinált ilyet, de tudtam róla. Mivel nem voltunk közös kasszán, felajánlotta, hogy ha akarom, csinálja nekem is, csak a blokkokat mindig adjam oda.
Nem jut eszembe a megfelelő szó rá hirtelen. Tudod, amikor valaki mindent szépen rendszerez, hogy átlássa a dolgait, adott esetben azt, hogy mire mennyi pénz megy el, min lehetne spórolni, ha úgy van... Érted?! Írd meg a szót, ha neked megvan :D
És tök jól át lehet látni.
"csak a gond, hogy nem tudja, hogy megláttam. Amikor épp csinálta megláttam, hogy mit csinál, de nem szóltam neki, nem vette észre, hogy látom. de tuti nem fogadok el semmit. de viszont nem tudom kifizetni a felét a havi "életünknek", mert elég nagy lábon vagyunk és nekem kb. az egész fizum rámenne és nem maradna egy forintom se"
Én nem tudnám elfogadni, hogy olyan életet éljek más keresetéből amit magamnak nem tudnék megengedni.
22N
Tervez. Ennyi. Egy időben én is vezettem táblázatot és csak az én bevételem volt benne és az én kiadásaim.
Az nem érdekelt, hogy az exem mennyit költ és mennyit keres. Tudtam mennyi szokott lenni a rezsi, a benzin, stb. Nem lepett meg, hogy be kell fizetni 15e-et kötelezőre és mindig volt tartalékom szórakozásra.
Ha tudtam, hogy valamelyik kiadás kisebb volt a tervezettnél, akkor lazán elköltöttem a barátnőmre.
Igen, 8-nak igaza van.
Próbáld meg azt csinálni, hogy kiszámolod, hogy a fizudból mennyit költöttél, utána próbáld meg kiszámolni, hogy mire költötted. Nem fog menni. Olyan dolgokat veszünk, amire utána nem is emlékszünk, de ezzel a táblázatos módszerrel simán át lehet látni. Nem azárt csinálja, hogy ezzel téged bántsaon, hanem mert precíz. Így nem kell azon agyalnia, hogy hova csorgott el x összeg, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!