Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés
Mért van az, hogy a férfiaknak égszakadás, földindulás, ha azért nem akarunk összejönni velük, mert nem tetszenek, de ők persze szidján lépten-nyomon a nőket, főleg a picit teltebbeket, hogy pl. "hegyomlás" meg "hízódisznó" csajok kerüljék őket? Nem gondolják, vagy nem is érdekli őket, hogy ez megalázó?

2012. nov. 29. 07:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

#16: ezt nem érted meg. A férfiak nem gyűlölik a kövér nőket. Csak nem vonzódnak hozzájuk ...legalábbis a nagytöbbség.

Szerinted melyik az esztétikusabb és vonzóbb?

[link]

[link]

2012. nov. 30. 13:49
 22/36 anonim ***** válasza:
...nemtudom észrevetted-e: a vékonyabb lány lábainál ott súlyzó.
2012. nov. 30. 13:55
 23/36 A kérdező kommentje:
Melyik az esztétikusabb és vonzóbb? Hát kinek mi! Nekem pl. - bár én nő vagyok - sokkal jobban tetszenek a duci fiúk a kigyúrtaknál! Meg hát ez koronként is változik! De igazából arra voltam kíváncsi, hogy a férfiak miért várják el tőlünk, hogy mindig dicsérjük őket, meg az egójukat hízlaljuk, miközben ők olyan durván meg tudják alázni a nőket, hogy arra nincsenek szavak! Talán azt hiszik, hogy jobbak tőlünk, csak mert férfinak születtek? Ugyan már! Mindjárt befordulok, ha ez ők tényleg elhiszik magukról!
2012. nov. 30. 13:55
 24/36 A kérdező kommentje:
A nők elsősorban saját maguknak akarjanak megfelelni, ne a férfiak elvárásainak! Annyira tipikus hozzáállás! Nekem is volt egy exem, aki bombanőt akart csinálni belőlem, hogy csak akkor fogok tetszeni neki, ha leadom a kb. 4 kiló feleslegemet, de ő nem vette észre magán, hogy milyen egy férfiatlan tuskó! És mikor mondtam neki, hogy hát ő sem egy adonisz, teljesen kiakadt, és szólni sem szólt hozzám egy csomó ideig! Beképzelt köcsögje!
2012. nov. 30. 13:59
 25/36 anonim ***** válasza:
Úgylátom nagyon rossz tapasztalataid vannak a férfiakkal kapcsolatosan. 4 kiló plusz pont nem számít. Attól még nem lesz valaki kövér. Egyébként okés, hogy a nőnek első sorban magának kell megfelelnie, de ha pasit akar, akkor azért a pasik elvárásainak is meg kell felelnie (tetszenie kell nekik, hogy foglalkozzanak vele). Te sem járnál olyan pasival, aki nemtetszik neked. Nemdebár? Egyébként én ha összejövök egy csajjal, akkor nem várom el, hogy folyton bókoljon. Inkább én halmozom el bókokkal ...és ezzel a legtöbb pasi azért így van.
2012. nov. 30. 14:05
 26/36 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem tudom elhinni, hogy a legtöbb férfi nem a kihasználandó naivát látja a nőkben, bocsi. És igazad van, tényleg nagyon rosszak a tapasztalataim, bizonyára ezért nem tudom bennük a jót látni, már ha van ilyen. Akikkel eddig találkoztam - márpedig nem 1-2, mert 7 évig voltam kolis - mind közönségesek, ordenáré viselkedésűek voltak, akik csak a molesztáláshoz értettek...
2012. nov. 30. 14:08
 27/36 A kérdező kommentje:
Egyetlen egy olyan volt, aki bár viselkedésre normális volt, de a végén ő is ugyanúgy a sárba taposott engem, és egyáltalán nem volt tekintettel a körülményekre. Bár lehet, hogy egyik férfit sem érdeklik a körülmények, na mindegy...
2012. nov. 30. 14:11
 28/36 anonim ***** válasza:
Elárulod, hogy mi volt az a "sárbataposás"?
2012. nov. 30. 14:22
 29/36 A kérdező kommentje:
Akkor, és úgy szakított velem, hogy teljesen kifordultam magamból, 3 hétig csak sírtam, a gyomrom egész idő alatt liftezett, szinte semmi nem maradt meg bennem, és még lett volna 4 vizsgám 2 hétre elosztva, amikre persze nem tudtam elmenni. Én vizsgaidőszakban sose szakítanék senkivel, főleg nem 2 héttel a vége előtt! Akkor már kivárnám azt a sz*ros két hetet, hogy emiatt ne csússzon el az egyetemen! Amúgy köszöni jól van, 32 évesen még mindig anyucival lakik, és azóta nem volt barátnője.
2012. nov. 30. 14:33
 30/36 A kérdező kommentje:
Két hetet akartam írni az elején is... És az a szép, hogy a következő kapcsolatnak is úgy lett vége, hogy ösztöndíjjal voltam külföldön, egyszerre nyomtam a két vizsgaidőszakot, és az a kis gizda barom pont a vizsgaidőszak elején mondta meg, hogy ennyi volt. A mai eszemmel már szóba se állnék vele...
2012. nov. 30. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!