Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nincsenek normális férfiak a közelemben?
24 éves nő vagyok és már bő egy éve vagyok egyedül... Ez alatt az idő alatt már sokféle módját
kipróbáltam a társkeresésnek, mint: netes társkeresők sora, Rapid Randik,
Lakat Partyk, diszkók, tanfolyamok, stb.
Mindenhol csak a vén kecskék és a tuskók találtak meg, sajnos csak a végleteket
kapom...
Néha elgondolkodom azon, h vajon sokat várnék a férfiaktól?
Én csak annyit szeretnék, hogy
külsőleg megfogjon, belsőleg meg megtartson... De ugyanígy, ebben is csak a végletek
találnak rám - ez leginkább a társkeresőkre igaz. Ráadásul, már egy normális levél
is ritkaság számba megy ezeken az oldalokon, hiszen szexkapcsolaton kívül mást nem tudnak felajánlani a férfiak.
Így a kb. egy év alatt már meg is szoktam az egyedüllétet és vénlánynak titulálom magam.
Számomra kezd idegenné válni az a gondolat, h valaha is legyen mellettem valaki vagy hogy majd
valamikor anya leszek. A párkapcsolatokat kezdem úgy érezni, hogy nem nekem találták ki; inkább
csak annak a megfigyelését.
Már csak egy hajszállal kapaszkodik a remény bennem, nem sok kell ahhoz, h az utolsó
szál is elszakadjon... S véglegesen feladjam a reményt :(
"Már csak egy hajszállal kapaszkodik a remény bennem, nem sok kell ahhoz, h az utolsó
szál is elszakadjon... S véglegesen feladjam a reményt :("
Túl sok Danielle Steelt (remélem így kell írni) olvasol.
Na, azért egy 24 éves nő szerintem ne panaszkodjon, hogy nincs elég férfi jelentkező…
Gyanítom, hogy mégiscsak túl magasak az elvárásaid.
De ez csak magánvélemény, és csak az általad leírtak alapján.
A második leírta, amit én kifelejtettem. :-D
Egy nő biztosan nem marad egyedül. Általában a fiúknak ill. férfiaknak vannak ismerkedési és párkapcsolati problémáik…
Nekem ugyan ez jut a másik oldalról, de majd alakul, ne add fel azért! ;)
Tanfolyamokon, hogy lehet ismerkedni?
helyzetem hasonlo a tiedével..nekem másfél éve van ez,de nincs egy normális lány aki komoly kapcsolatot akar vagy bármi..mindenkinél csak a sex..
és nem tartom magam csúnyának csak egy pár dolgot szeretnék ami elég könnyen teljesíthető egy nőnek,de nem annak aki értelmetlen illetve buta...
én még nem adtam fel a reményt és te se tedd azt...és hidd el betoppan majd a herceged....
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!