Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek boldog úgy, hogy életem végéig prostituáltakhoz járok?

Figyelt kérdés
24/F
2012. nov. 28. 22:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A mai világban már egy nő sem kezd ki ennyi idős zöldfülűvel. Érted?
2012. nov. 28. 23:10
 12/22 anonim ***** válasza:
Volt neki, csak rájött, hogy lóvéja az viszont nincs így Homerral lopatta el az autót (biztosítási pénz) ami eleve rossz ötlet volt...
2012. nov. 28. 23:11
 13/22 anonim ***** válasza:
Mi okozna boldogságot?
2012. nov. 28. 23:12
 14/22 A kérdező kommentje:
Akkor lennék boldog, ha tudnék találni olyasvalakit, akivel elfogadjuk egymást a hibáinkkal együtt, csak nálam a szexuális tapasztalatlanság a mai normák szerint kizáró tényező.
2012. nov. 28. 23:15
 15/22 anonim ***** válasza:
Személyiség függő nekem pl barátnő nélkül több időm marad egyéb dolgokra, munkában gyorsabban haladok felfelé mint bárki más a cégnél, nekem a prostizás jött be, majd 30 felett elkezdek asszony után keresgélni addig engem spec csak hátráltatna.
2012. nov. 28. 23:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerinted nincs hasonlókorú "zöldfülű" nő? Amúgy meg ha valaki belédszeret az leszarja hogy mennyire vagy tapasztalt. Persze nem kell mindjárt a szexel kezdeni de egy elmélyült bensőséges kapcsolatban nem ciki semmi. Ha találsz egy rendes nőt akkor majd bepótolod a lemaradást és nagyon hamar tapasztalt leszel. Amúgy meg egy normális nő sokkal inkább idegenkedne tőled ha megtudná hogy prostikhoz jársz mintha zöldfülű lennél. Én a helyedben nem egy kurv@val veszíteném el a szűzességemet. Kívánom hogy legyen szerencséd barátom!
2012. nov. 28. 23:32
 17/22 anonim ***** válasza:
vannak ugyanilyen tapasztalatlan lányok és van akit ne zavar hogy tapasztalatlan vagy. Csak Te tehetsz róla hogy ezt nem hiszed el és ezért meg is fosztod magadat tőle. Eddig mért alakult igy az életed? hogy maradt ki eddig? mi az oka?
2012. nov. 28. 23:35
 18/22 anonim ***** válasza:

Az hogy késő azt 40 éves kortól szokás mondani. aZ alatt igazából nem késő, főleg 30 alatt nem. De ezt most haggyuk, és koncertáljunk a kérdésedre!

Lehet az ember egy életen át boldog prostilányokkal, ha eleve ehez van huzalma. Ha te érzed, tudod azt,hogy a családos élet nem való neked, te abban nem érzed jól magad, nem kell a felelősség, tudod,hogy neked egy állandó nő kevés, mert mindig változatos testekre vágysz, új jellemekre, úgy ízekre, akkor jobban jársz ha háremet fizetsz, mint egy nőnél leragadsz. Vannak komolyabb lányok, vannak cicásabb, bújósabbak, mikor melyikre jön meg a kedved, azt szeded elő. Ha meg nincs kedved,akkor hagyod őket a francba huzamosabb ideig is. Egy sokkal szabadabb, nyitottabb, változatosabb szexuális kalandokban gazdagabbb élet áll előtted, ami mellett még rengeteg szabadidőd is marad más tevékenységekre, amit egy komoly párkapcsolat, családos élet ELRABOL, kizsákmányol tőled!

Tehát ha osztod ezt a véleményem, akkor eleve messziről kerüld el a rendes/nek titulált/ lányokat! :)

Tehát a válasz, jellemfüggő, attól függ, mit akarsz kihozni a jövődből, hogy milyen szexuális életutat akarsz választani magadnak. Ha egy családcentrikus fotelben süppedő papi akarsz lenni, akkor nyomás barátnőt keríteni, ha meg kalandorkodni akarsz, akkor válaszd a fizetősöket.

Ami biztos, a magányos öregkor miatt ne fél, a 60 év feletti embereket már senki se szarja le, sehol nincs tekintélyük,csak hazudják nekik, meg maguknak is. A szerelem már rég kihűlt, vagy épp elpatkolt a mamaka mellőle, akkor is egyedül marad. AZ utódoknak meg csak teher pátyolgatni, pelenkázni az öregéket. Ha bevallják, ha nem, ez van.... Kinek kell az öregkor. NEm kell odáig tervezni, de amig fiatal vagy, és megteheted, ne savanyodj be szerintem egy nő mellett!

Majd eldöntöd te, mit akarsz kihozni a jövődből!

2012. nov. 28. 23:39
 19/22 anonim ***** válasza:

zöldfülüvel? szted honnan tudja hogy szűz vagy? hazudj, hogy volt pár kapcsolatod csak egy jó ideje nincs, mi köze a te volt bnőidhez??? semmi

Mystery szted feladta 20onéves vesztesként? ma ő a világ legnagyobb csajozóművésze! a példaképem :) mondju én nem vagyok olyan rossz :D

2012. nov. 28. 23:47
 20/22 anonim ***** válasza:
nem feltétlen kell életed végéig oda járni, de inkább prosti mint a folyamatos zsebhoki...
2012. nov. 29. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!