Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek boldog úgy, hogy életem végéig prostituáltakhoz járok?
Az hogy késő azt 40 éves kortól szokás mondani. aZ alatt igazából nem késő, főleg 30 alatt nem. De ezt most haggyuk, és koncertáljunk a kérdésedre!
Lehet az ember egy életen át boldog prostilányokkal, ha eleve ehez van huzalma. Ha te érzed, tudod azt,hogy a családos élet nem való neked, te abban nem érzed jól magad, nem kell a felelősség, tudod,hogy neked egy állandó nő kevés, mert mindig változatos testekre vágysz, új jellemekre, úgy ízekre, akkor jobban jársz ha háremet fizetsz, mint egy nőnél leragadsz. Vannak komolyabb lányok, vannak cicásabb, bújósabbak, mikor melyikre jön meg a kedved, azt szeded elő. Ha meg nincs kedved,akkor hagyod őket a francba huzamosabb ideig is. Egy sokkal szabadabb, nyitottabb, változatosabb szexuális kalandokban gazdagabbb élet áll előtted, ami mellett még rengeteg szabadidőd is marad más tevékenységekre, amit egy komoly párkapcsolat, családos élet ELRABOL, kizsákmányol tőled!
Tehát ha osztod ezt a véleményem, akkor eleve messziről kerüld el a rendes/nek titulált/ lányokat! :)
Tehát a válasz, jellemfüggő, attól függ, mit akarsz kihozni a jövődből, hogy milyen szexuális életutat akarsz választani magadnak. Ha egy családcentrikus fotelben süppedő papi akarsz lenni, akkor nyomás barátnőt keríteni, ha meg kalandorkodni akarsz, akkor válaszd a fizetősöket.
Ami biztos, a magányos öregkor miatt ne fél, a 60 év feletti embereket már senki se szarja le, sehol nincs tekintélyük,csak hazudják nekik, meg maguknak is. A szerelem már rég kihűlt, vagy épp elpatkolt a mamaka mellőle, akkor is egyedül marad. AZ utódoknak meg csak teher pátyolgatni, pelenkázni az öregéket. Ha bevallják, ha nem, ez van.... Kinek kell az öregkor. NEm kell odáig tervezni, de amig fiatal vagy, és megteheted, ne savanyodj be szerintem egy nő mellett!
Majd eldöntöd te, mit akarsz kihozni a jövődből!
zöldfülüvel? szted honnan tudja hogy szűz vagy? hazudj, hogy volt pár kapcsolatod csak egy jó ideje nincs, mi köze a te volt bnőidhez??? semmi
Mystery szted feladta 20onéves vesztesként? ma ő a világ legnagyobb csajozóművésze! a példaképem :) mondju én nem vagyok olyan rossz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!