Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek boldog úgy, hogy életem végéig prostituáltakhoz járok?
Figyelt kérdés
24/F2012. nov. 28. 22:59
1/22 anonim válasza:
nem. a testi hiányt teljesíti, de a lelki űr egyre ott tátong...
2/22 A kérdező kommentje:
Egy nővel se voltam ennyi év alatt, és azt hiszem, el is lett rontva ezzel totál a magánéletem ezen része.
2012. nov. 28. 23:01
3/22 anonim válasza:
a prosti csak arra lesz jó, hogy az álló monyból kiszívja a felesleget. de nem fogod szeretni, nem leszel boldog mellette
4/22 anonim válasza:
Miért nem keresel magadnak barátnőt?
5/22 anonim válasza:
Nekünk már csak ez maradt. Nem leszünk tőle boldogok, de ez van.
Vannak akiket mindenki rondának tart. "Filmes" példa erre a Simpsonsból Moe (a kocsmáros) Tökéletesen bemutatja, hogy tényleg vannak ilyen emberek az ő kifigurázásuk ő.
6/22 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem lehet már barátnőm. Túl késő.
2012. nov. 28. 23:06
8/22 anonim válasza:
24 évesen túl késő?
Hát te tudod :)
Rajtad már csak a prostik segíthetnek úgy látom
9/22 anonim válasza:
24 évesen tényleg túl késö.... Könyörgöm hogy lehet ekkora baromságot mondnani????? Ja biztos nagyon boldog 60 év elé nézel így. Gratulálok
10/22 anonim válasza:
Miért lenne késő?
Amúgy meg Moe-nak is volt barátnője az egyik részben csak valami baromsággal elrontotta a dolgot ha jól emlékszem.
24 éves igencsak korai feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!