Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma kellene megjönnie a mensese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma kellene megjönnie a mensesemnek, de csak nagyon enyhén görcsöl a hasam! A szokásos jelek megvannak! Volt már, hogy késett, de most nagyon félek! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2hete mikor együtt voltunk a barátommal volt enyhe vérzés utána 2alkalommal is!Szerintünk horzsolás lehetett,mert azóta ilyet nem tapasztaltunk!Vegyek mindenképpen tesztet?
2012. nov. 13. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj a teszttel, nem tudom gumival, vagy nélküle voltál-e a barátoddal. Ha gumival akkor totál felesleges, mert, ha kiszakadt volna úgyis észreveszitek. Volt már olyan is volt barátnőmnek, hogy 10 napot késett neki! Ha ma kellene megjönnie piros 7-esnek és már görcsöl a hasad, akkor gondolom hnap reggelre várható, vagy hnap utánra. Ne parázzatok ilyenen. :)
2012. nov. 13. 11:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,gumival voltunk együtt!Csak az sem nyújt 100%-os biztonságot!Pont a mai nap kellene megjönnie!Amiatt parázok ennyire,mert van mikor enyhén fáj,van mikor nagyon,de van mikor semmi! :( Minden más szokásos tünetem megvan pedig! :( Köszönöm a válaszod! :)
2012. nov. 13. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem vagy terhes. Ha egy hetet késne akkor már érdemes elgondolkozni, de a tesded nem svájci óra, +- 2-3 nap bármikor belefér..
2012. nov. 13. 12:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem! :) Nem is lennék ennyire ideges,ha az együttlét után nem lett volna nagyon enyhe vérzés! Köszönöm! :)
2012. nov. 13. 12:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát ma reggelre sem jött meg sajnos! :( A hasam tegnap este ritkán,de jobban fájt!Ma reggel viszont alig-alig! :(((
2012. nov. 14. 06:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Azóta valami?
2012. nov. 19. 10:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen,megérkezett múlt héten csütörtökön! :))) Bocsi,csak annyira örültem neki,hogy nem is foglalkoztam azzal,hogy megírjam! :)
2012. nov. 20. 16:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia!Ismételten az a "problémám",hogy még nem érkezett meg!Ma van a 28-ig napom és enyhe görcseim vannak!Néha-néha erősebbek!Szerinted ez normális?
2013. jan. 17. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!