A mensesemnek 5 nap múlva kell megjönnie, a hasam és a hátam alul fájdogál, ahogy a bal mellem is. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
a mensesemnek 5 nap mulva kell megjönnie!a hasam és a hátam alul fájdogál, ahogy a bal mellem is!eddig is voltak tüneteim, de kisbabát szeretnénk és próbálkoztunnk is!!lehetek terhes ilyen tünetek mellett????félek h megjön!KÖSZÖNÖM!!!2008. jan. 22. 20:48
1/5 anonim válasza:
Úgy gondolom,hogy igen!Én mesi napja előtt 1 max 2 nappal görcsöltem, viszont most már előtte 1 héttel,mint az ágyú úgy görcsölt a hasam. Ma már 6 hetes vagyok! Remélem valóra válik az álmod :) Mielőbbi jó babavárást!
2/5 anonim válasza:
Elképzelhető, bár van akinek a mensi előtt is fáj a dereka, hasa, de én szorítok neked!Ha nem jön meg, vegyél tesztet, rá 3 napra,ha akkor negatív,és egy hétre sem jön meg ismételj.Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Szia! Én ugyanezekkel a tünetekkel mentem el tegnap orvoshoz, mert nem bírtam tovább. Aki azt mondta, hogy a sárgatest hormon csinálhatja nálam ezt a zűrt. De remélem te babás vagy. Tesztelj egy kicsit később, mondjuk, ha nem jön meg.
4/5 anonim válasza:
Szia!Akár lehetsz terhes is,de előbb várj egy hetet mensikimaradás után(tudom hogy nehéz,én már párszor csináltam)és csak akkor tesztelj.Ha terhes vagy,nagyon valószínű hogy nem jön meg,vagy csak pecsételsz,vagy nem olyan erős lesz a mensid mint szokott,és jóval kevesebb.Ha megjön és minden ok,akkor nem vagy az.Arra viszont figyelj,hogy feleslegesen ne szórd a pénzed tesztekre,ha csak nem te nyerted a 2 milliárdot.Én 24 hó alatt kb.40 ezer forintot csak tesztekre otthagyhattam volna,ha minden késésre,kevesebb vérzésre tesztelek.Várj egy hetet,ha nem jön meg teszt,ha nega,akkor doki,mert petefészekciszta is csinálhat ilyen tüneteket.Sok sikert.Egy öreg róka
5/5 anonim válasza:
nekem is szokott 3-4 nappal előtte fájni a derekam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!