Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az ideálomnak vélt férfi?
Igen papucsnak hívják.
Egy igazi FÉRFI ilyenkor riadót fúj,többek között én is menekülnék azonnal.
Tehát akkor a pasi csak a seggedben legyen ne legyen fontos a munkája,karrierje,ne sportoljon,ne fejlessze magát,hanem minden jó ahogy van,és csak veled legyen állandóan.
Kicsit olyan érzésem van,hogy nincsenek céljaid és csak vagy.Nem bántásból de ez jön le.
Én például megőrülnék ha állandóan a csajjal kellene legyek,nekem kell a szabadság ezér is vigyázok a kapcsolatokkal,inkább legyen nyilt kapcsolat és ,,öszejárogatás",én speciel nem bírom a kötelezettséget én imádok azt csinálni amit akarok.
25Ffi
"ès TE mit nyújtasz, azt is szeretném hallani
amit egy kapcsolatba kell."
Tehát a kérdező szerint elég ha akkor odatolja a pin@ját a férfinek, amikor kedve tartja. Ez bizony nagy NEM NEM.
Szerintem a kérdezőnek nincs önbecsülése, és ezt azzal akarja kompenzálni, hogy keres mellé egy kis seggnyaló férfit, aki majd ajnározza. Eddig nincs is gond, ha elfogadhatóan néz ki, már talál egy rakással, a gond az, hogy ezek a férfiak nem férfiasak.
Tehát ez vagy-vagy. Oké, akkor legyen egy határozott férfiállat, ő viszont biztosan nem fog össze-vissza teperni érted, mert elég jó, hogy mást megkapjon, ha meg sokat pofázol, akkor kib@sz.
Vagy akkor legyen olyan, aki mindig teper érted, és bocsánatért esedezik még akkor is, ha te hibázol (ezt te írtad: "teper értem ha összevesztünk"), viszont az ilyen embernek nincs semmilyen férfias tartása, ebben biztos lehetsz.
Az a gond, hogy túl sokat akarsz, de túl keveset tudsz adni.
Hát ne hiszem hogy sok ilyen van. 20-30 évesen nem sok mindenki él önálló életet, sokan még a szülőknél laknak. Ha nem jár el sehova, iszogatnia haverjaival akkor lehet hogy egyáltalán nem szeret kimozdulni otthonról tehát kirándulni se visz el.
Én biztos nem vagyok az ideálod mert 22 évesen otthon élek a szülőkkel és néha el szoktam menni a haverokkal inni, bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!