Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik minden férfi, miért ígér olyat, amit még maga sem hisz el? Erről soha nem szoktok le?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 11:07
1/26 anonim válasza:
Miért ribanc minden Nő?
Ugye, hogy nem esik jól!?!
Ne általánosíts!
Köszönjük!
2/26 -=Koldus=- válasza:
Haha. És mi van a nők "5 perc és kész vagyok" mondatával?
3/26 anonim válasza:
"Erről soha nem szoktok le?"
Befejeznéd az általánosítást?
Átvert egy pasi,te meg hittél neki....ez van!
Nem mi tehetünk róla!
4/26 anonim válasza:
Én például leszoktam a dohányzásról, mert dohányoztam!
Van amiről nem tudok...
Kedves kérdező, Te a kérdésed alapján annyira buta vagy még, hogy készülj fel még több hazugságra az életben...
Üdv, A. Atya!
5/26 anonim válasza:
40/F vagyok.A volt párom olyan dolgokat ígért,amiket szerintem ő sem hitt el.Aztán szépen alám tett....Ez nem mostanában volt,ezelőtt 20éve.Sajnos sok csalódáson megy keresztül az ember:(,ezért ne hibáztass minden férfit...
6/26 anonim válasza:
Te nem ismersz minden férfit. Rossz a kérdés.
7/26 Thom12 válasza:
Az őszinteség, igazságosság drágs kincs!
Ebben az elszegényedett világban már
szinte senki sem használja egyik nemből
sem!
Kedves kérdező majd megszokod, ahogy
én is, hogy a hazug lányok miatt maradtam
egyedül!
8/26 anonim válasza:
Azért, mert a nőknek túl magasan vannak az igényei, és a férfiak 80%-át rondának tartják, és nem állnak le velük. Ezért sok férfi hazudozásra kényszerül, különben senkije nem lesz. Majd ha ti nők lejjebb adjátok az igényeiteket, és nem kell lehazudni a csillagokat az égről, továbbá úgy is emberszámba vesztek minket, hogy önmagunkat felvállalva is potenciális társat láttok bennünk, akkor nem lesz ez így többé és leszokunk róla.
9/26 anonim válasza:
Miért általánosít ezen az oldalon minden idióta?
10/26 anonim válasza:
Na, végre egy fordított kérdés, és már rögtön a hímek kiállnak magukért, bezzeg a nőket lehet szidni orrba-szájba, napi 3463254364 kérdésben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!