Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért várják el a mai nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a mai nők, hogy a férfi szórakoztassa őket?

Figyelt kérdés
Ismerkedésnél is, de párkapcsolatban is, ha pl neten beszélgetünk (facebook, msn stb) mindig a nők várják el hogy a férfi írjon nekik, szórakoztassa őket. Ha nem írok nekik, valami miatt, akkor jön, hogy mit csinálsz? miért nem írsz? stb
2012. nov. 26. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted ezt csinálni ne szoktasd rá őket
2012. nov. 26. 12:38
 2/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=4SaMjFfTQq4

Tessék hallgasd a mestert.

2012. nov. 26. 12:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Van benne valami, mert lehet én szoktatom hozzá őket, mert mindig én írok
2012. nov. 26. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez oda nyúlik vissza, hogy ne akarj megfelelni, mert ezzel önmagad adod fel
2012. nov. 26. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
29%

Miért, arra kéne gerjednünk, ha valaki végtelenül unalmas, és egy épkézláb mondatot nem bír kinyögni...??? -.-

Jézusom, azért itt súlyos elképzelései vannak egyeseknek. Ismerkedésnél én mindig felvetek témákat, poént, történetet akármit, de ha a másik képtelen érdekes lenni, hagyom a bánatba... Ebből következik, hogy párkapcsolatig már úgyse jutok el olyan emberrel, akivel nem folyamatos köztünk a kommunikáció...

2012. nov. 26. 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:
én nagyon soknál tapasztalom ezt, de azért bőven van olyan akinek vannak sztorijai és hosszabb válaszokat is tud adni mint h ":D" :D
2012. nov. 26. 13:16
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

"Miért, arra kéne gerjednünk, ha valaki végtelenül unalmas, és egy épkézláb mondatot nem bír kinyögni...??? -.- "

Igen, mert az ugye sokkal jobb, amikor a csajnak kb. annyit a szókincse, hogy: igen, nem, nem tudom, aha, talán, döntsd el te.

Én pont leszarom a nők igényeit. Nem vagyok én udvari bolond, sem stand up komikus, hogy szórakoztassam. Ha pedig már az elején meg akarsz felelni valakinek, az régen rossz.

2012. nov. 26. 14:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem mind ilyen. Ezek a nagyon kuka nők, olyan befogadóközönség szintű hozzáállással. Nem nagyon nyerő kategoria számomra. Egyrészt dög unalmasak, csak bámulnak ki a bamba bírka fejökből, és bólintanak néha, meg mosolyognak egy párat. De elvárják,hogy a fickó egy szinészi véna legyen. Haggyuk már! Az ilyen nőket kétl ábbal kell piccscsán rúgni! Nekem olyan nő kell, aki közlékeny, beszédes, jó beszélgető partner, ha kiakad a szövegelés, akkor tud és törekszik rá,hogy hozzon fel ő is témákat, ne csak mindig elvárjon. Ez ugyanolyan hozzáállás, mint pénzügyekben elvárná,hogy mindig csak a faszszi fizessen. Nem túl nyerő kategoira.
2012. nov. 26. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez egy oda-vissza folyamat.

És nem azért írnak rád, mert azt akarják, hogy szórakoztasd őket, hanem dög kíváncsiak. Volt egy barátnőm, ő is mondig rám írt, hogy miért nem válaszolok, közben csak egy pöpp erejéig mentem el a géptől.

23/L

2012. nov. 26. 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:

#5 (12:47)

Ezek szerint nem fogtad fel a kérdést, mert itt az a probléma, hogy a nők nem tesznek semmit, de elvárják, hogy a férfi tegyen mindent.

2012. nov. 26. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!