Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudik minden férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik minden férfi, miért ígér olyat, amit még maga sem hisz el? Erről soha nem szoktok le?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 11:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
37%

>minden férfi

Ne rám vetítsd ki az együgyű problémáidat, némber!

Ha tanács kell, kérdezz, de ne azzal veszekedj, akit nem is ismersz!

Szégyelld magad, a pontszámod 0/10.

2012. nov. 27. 12:22
 12/26 anonim ***** válasza:
15%
Ebből is látszik, hogy mekkora vackok a mai férfiak, minket szidnak orrba-szájba, minden nő k*rva, minden nő pénzre hajt, minden nő külsőre hajt, de ha őket kapja el valaki egy ilyen buta kérdéssel, akkor nekik feljebb állhat, bármit írnak az nem hazugság... kapjátok be...
2012. nov. 27. 12:31
 13/26 Thom12 ***** válasza:

#8-as Jó válasz, köszi! Pont így érzek én is!

Bár ne így lenne! :(

2012. nov. 27. 12:32
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem értitek,ugye?

DE buták,és unintelligensek vagytok!

Tényleg ilyen hülyék vagytok?

Istenem!

Nem azt mondjuk,hogy nem szidhatja a barátját,aki átverte(értetlenek!),hanem azt,hogy ne általánosítson!

A pasik is szidják a csajokat?

Ez van,én nem,ez megint egy általánosítás,általánosítás hátán!

Jaj de elmegy az életkedvem ilyen buta emberek láttán!

2012. nov. 27. 12:41
 15/26 anonim ***** válasza:
Nézz be egy-egy nyiff-nyaff "férfi" kérdésébe: a fél GYK hímsereglete ott pöffeszkedik és veri a mellét, hogy mekkora sz*rok vagyunk, legalább lenne annyi gerinc bennetek, hogy odamentek és megvédtek ti is minket, ha már mi is kiállunk mellettetek ilyen hülye kérdéseknél!
2012. nov. 27. 12:48
 16/26 ASOT ***** válasza:

Édes Jó Istenem! :)

Ez valami borzalom.

Mindenki a saját tapasztalatai alapján ítélkezik és tör pálcát mindenki előtt, és vesz egy kalap alá mindenkit.

Mert ez a 2 pasi átvert , mert ezek megcsaltak, mert ezek kikosaraztak, mert ezek elutasítottak ésatöbbi.

Az emberek végig sem gondolják, hogy magukban is lehet hiba.

Be lehetne már fejezni ezt az állandó hisztit, és az embereknek magukba szállni és végig gondolni, hogy hol volt a hiba!

2012. nov. 27. 12:58
 17/26 anonim ***** válasza:
92%
én szeretem a buta embereket
2012. nov. 27. 13:01
 18/26 anonim ***** válasza:

ma 12:48

na képzeld el én oda szoktam menni,és ha úgy ítélem,hogy nincs igaza a kérdezőnek,megvédem a nőket,honnan tudod h mit szoktam,és mit nem

de könnyű ítélkezni

2012. nov. 27. 13:04
 19/26 anonim ***** válasza:

tudod 48-as itt az a gond,hogy sokan azt csinálják,ha van egy téma,és sokan szapulják a kérdezőt,vagy éppen védik,a pontozás miatt,úgy írnak,hogy ők is pozitívat kapjanak,még ha nincsenek is egy véleményen

sajnos ez van

oda megyünk,ahol süt a nap

van olyan ember,aki meg meri mondani a véleményét,de persze azt rögtön lepontozzák

2012. nov. 27. 13:08
 20/26 anonim ***** válasza:

De miért veszitek magatokra, és miért gondoljátok, hogy a kérdező általánosít? Valószínűleg a kérdező nő, emiatt el kell végezni a megfelelő szócserét a kérdésében. A "férfi" szót "alfahímre" kell cserélni (ugyanis a nem alfahím az a nőknek nem férfi, hanem egy aszexuális lény, aki csak úgy "valaki"), és olvassátok el újra a kérdést így.

Tehát:

Miért hazudik minden alfahím, miért ígér olyat, amit még maga sem hisz el?

Azért, mert meg akar felelni, mert túl magas a léc. Nem elég alfa, még alfábbnak akar tűnni. Illetve az "amit még maga sem hisz el", az azért van, mert elhiszi, lásd alfahímek és a különféle szellemi-szociális képességek viszonyát.

Tetszenének lejjebb adni az igényeket, és férfiszámba venni a nem alfákat is, köztük sokan vannak, akik nem hazudnak.

2012. nov. 27. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!