Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az ideálomnak vélt férfi?
Hát azért 1-2dologból kicsit engedhetsz. pl:
- Mindig velem akarjon lenni: ez nem egészséges, néha igenis kellenek külön programok, na nem heti többre gondolok, de néha havi 1-2 alakalommal lehet szervezni külön dologot, nem bulit hanem csak haverokkal beül valahova ilyesmi 1-2 órára. Neked is szükséged van arra hogy néha a barátnöiddel csak lányok tudjatok beszélgetni.
- Csak én vagyok fontos neki: Igen legyél fontosabbak mint a haverok, bulizás de ott vannak a szülők, család ilyesmi. Akdhat olyan dolog amikor közbe jön egy olyan családi dolog hogy muszáj ott lennie, segítenie ilyesmi. Sok embernek van hibbija arra sem szabad féltékenynek lenni. (természetesen ha normális keretek között csinálja nem ugy hogy zéged elhanyagol közben.)
- Teper ha összevesztek: Attól függ ki miatt volt az össezveszés. Ha ö miatta teperjen ha Te miattad Te teperj.
- A vacsi kirándulás, kiáll mellettem teljesern normális elvárás.
Az ilyen papucs, nekem nem kéne.
Azt meg egyenesen nem is tudom elképzelni, hogy a pasi nem jár el iszogatni a haverokkal. Ha csak én vagyok fontos neki, az nekem túl nagy lelki teher lenne. Mert mi van, ha elmúlik a szerelem? Öngyilkos lesz?
Különben felesleges ideálokat gyártani, a szerelem nem egy racionális dolog. Hogy leírod, hogy milyen pasit akarsz, az ad egy skatulyát, és akkor próbálgatod a pasikat, hogy beleférnek-e.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!