Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyatej kérdése:
Állandóan megnézem a nőket, a férfiakat kevésbé, ez normális?
Figyelt kérdés
Ha egyedül megyek az utcán, és egy párt látok akkor rá sem nézek a férfira, pedig éppenséggel megtehetném, de a Nők miatt nem teszem!! Van párom, már régóta, és ha vele megyek az utcán, akkor a Nőket kifejezetten, megbámulom, és tényleg ugy érzem magam mint egy pasi aki azt mondja, hogy úúú igen, ez nagyon dögös, és a pasik háttérben maradnak, lehet bebeszélem magamnak, hogy én a pasim szemével látok, és ilyenkor nem is én nézem hanem Ő!!! mi történik velem ilyenkor?2012. nov. 27. 14:58
11/15 anonim válasza:
Ha pasid van, valószínűleg nem vagy leszbikus. Biszexuális lehetsz, viszont mivel rengeteg ember biszexuális, nem hiszem, hogy problémàd lehet belőle.
12/15 anonim válasza:
Szerinted normális? Neked az? Mert én leszbikus vagyok, számomra normális (még ha nem is feltétlenül kéne annak lennie), hogy megnézek egy nőt és eldöntöm, hogy szexi vagy sem... :) Te annak érzed a Te helyzetetben?
13/15 anonim válasza:
Drága kérdező tudod hányan vannak ezzel így?
Ha megyek a westendbe a barátnőmmel, szabályosan kinézik mellőlem a csajok! :D Egy kört nem tudunk menni úgy a westendben, hogy ne nézzék meg tetőtől talpig! És ahogy mondod, rám se néznek, a csajomat viszont nagyon dúrván megnézik. :D Régebbi barátnőimnél is ugyanez volt. Szóval sokan vagytok ezzel :)
14/15 anonim válasza:
én is ugyan így vagyok mint te, mintha én írtam volna a kérdést... lehet van egy kis leszbi hajlamunk... :/
15/15 anonim válasza:
Nem akarlak, megijeszteni, de lehet biszex vagy, kicsit, nem nagyon, de lehet azért nézed, mert ösztönösen magadhoz akarod őket hasonlítani, vagy csak (megint ösztönösen) próbálsz a férfinak bejönni vagy megtudni, hogy hogy gondolhat más nőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!