Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves férfi vagyok, hány éves lányt választhatok magam mellé, mi az alsó határ ami szerintetek normális?
Tehát hol van az a legfiatalabb lány korosztály, akik közül még nem gáz, ha barátnőm van. 18 már gáz? 20-tól felfelé? Vagy szerintetek mi itt az értelmes határvonal?
Azzal ne jöjjön senki, hogy nem a kor számít, csak az érzelmek stb. mert ez nekem is nyilvánvaló, de most nem erre vagyok kíváncsi!
Mindenki véleményét várom, de ..
NEMET ÉS KORT ÍRJATOK LÉGYSZI!!!!!!!!!!
...mert csak úgy van értelme a válaszoknak, csak abból látom ki és miért gondolja úgy ahogy!
Köszönöm!
Szerintem nem a kort dönt... Általánosítani itt sem lehet... van olyan ismerősöm aki 17 éves és 29 éves a barátja. Nagyon jól megvannak... És ebből 2 példa is van (18 éves barátnőm- 32 éves férfival jár, szintén 17 éves barátnőm 28 éves férfival van együtt) Van barátnőm aki 20 éves és 27 éves a barátja.... állandóan veszekednek minden istennyila... Holott, ott még a korkülönbség is iszonyú kevés... Nagyon meghatározó hogy milyen a két fél...
Szóval csapj bele, és dönts belátásod szerint :)
18/l
Ez attól is függ, hogy a csaj milyen, mert van olyan 20 éves csaj, aki nagyon gyerekes... de persze komoly is akad. Én azt mondom,hogy 20-26 éves lányok közül válogass, de 18 alá ne menj, ha komoly kapcsolatot szeretnél, de ha csak testi kapcsira gondolsz, akkor 16 alá ne menj, mert az gázos... de 35 felé ne menj, mert aaz annyival idősebb öregasszony gáz
15/L
Kit választottál?
Egyébként én is azt tudom írni, hogy 14 alatt büntetik, de ha neked jó, azt választasz, aki jó neked!
Ha beszélgetni akarsz, egy gyereket akarsz magadnak, akkor akár gyerekkel is beszélgethetsz, apáskodhatsz vele, ha párkapcsolatot, akkor legyen 14 a békesség kedvéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!