Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 28 éves férfi vagyok, hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves férfi vagyok, hány éves lányt választhatok magam mellé, mi az alsó határ ami szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Tehát hol van az a legfiatalabb lány korosztály, akik közül még nem gáz, ha barátnőm van. 18 már gáz? 20-tól felfelé? Vagy szerintetek mi itt az értelmes határvonal?

Azzal ne jöjjön senki, hogy nem a kor számít, csak az érzelmek stb. mert ez nekem is nyilvánvaló, de most nem erre vagyok kíváncsi!

Mindenki véleményét várom, de ..

NEMET ÉS KORT ÍRJATOK LÉGYSZI!!!!!!!!!!

...mert csak úgy van értelme a válaszoknak, csak abból látom ki és miért gondolja úgy ahogy!

Köszönöm!

2012. nov. 27. 09:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Szerintem a 10 év már elég nagy korkülönbség, inkább kevesebb legyen.

41N

2012. nov. 27. 14:17
 22/35 anonim válasza:
Csak nem nekem szól az a lebabázós hozzászólás? Mivel én írtam ilyet..
2012. nov. 27. 15:53
 23/35 anonim ***** válasza:
70%

18 simán mehet... De csak akkor ha egészséges vágyaid vannak és nem óvodásokra buksz...

21/l

2012. nov. 27. 17:41
 24/35 anonim ***** válasza:
A feltett kérdés nemrég nálam is megfogalmazódott, mert hasonló szituációban vagyok, csak én 30F:). Arra jutottam, h azért az gáz egyértelmüen, ha 18 alatti, ill. engem még az is zavarna, h a középiskolás. Az érettségnek sokféle méröje lehet, de egyszerüen az alapvetöen fontos, h önálló legyen. Ilyen értelemben lehet egy 19 éves is komolyabb, mint akár egy 25. Mivel alapvetöen vonzóak tudnak lenni a fiatal csinos lányok, föleg ha még szimpatizálnak is veled, néhány ellenörzö kérdést nem árt magadnak feltenni. Ezek pl. föl tudsz e a lányra mint Nö nézni, van-e iránta tiszteleted? Férfinek érzed-e magad mellette? El tudod-e képzelni, hogy a céljaitok, jövötök közösek az adott életszituációtokban? Ehhez hasonló kérdésekkel nem árt leellenörizni, hogy nehogy becsapd legföképp _magadat_. Ezek a kérdések életkortól függetlenül fontosak szerintem h meglegyenek oda-vissza, és az ideális életkorra feltett kérdések, kizárólag arra jók, hogy ezen kérdésekre adott pozitív válaszok valószínüségét megnöveljék.
2012. nov. 29. 15:16
 25/35 A kérdező kommentje:

azt olvastam valahol, hogy a legjobb képlet erre ez a következő:

[ideális partner kora] = [férfi életkora]/2+7

...vagyis nálam ezek szerint az alsó határ:

28/2+7 = 14+7 = 21 év, amivel valahol egyet is értek. :)

2012. nov. 29. 16:56
 26/35 anonim ***** válasza:

18 a minimum, szerintem, 10 év különbség még oké, de több szerintem nem

ha kort is írok akkor nem fog érdekelni a véleményem..

2012. nov. 29. 17:48
 27/35 A kérdező kommentje:
utolsó: ha írsz kort akkor is érdekel a véleményed. Most vagy nagyon fiatalnak tippellek, vagy idősebbnek, tehát 15-18 közt lehetsz, vagy 40+, de inkább fiatlnak gonsollak, de ettől még érdekel a véleményed! :)
2012. nov. 29. 20:38
 28/35 anonim ***** válasza:
60%

Azért azt mondom, inkább ismerkedj határok nélkül, mint számolgass.

Most ugye 21-et számoltál ki alsó határnak, de lehet, hogy egy 19 évesben találod meg a társadat - nehogy már a matekozás miatt ne adj neki esélyt.

Inkább azt nézd, hogyan gondolkodik az illető, mennyire jár egy rugóra az agyatok, mit szeretne az élettől és azt kb. mikor.

2012. nov. 30. 07:57
 29/35 anonim ***** válasza:
19%

17 éves vagyok a barátom 35. Teljesen egy véleményen vagyunk az élettel kapcsolatban és a korunkból kifolyólag még soha semmi probléma nem volt.

Imádok vele lenni,és úgy érzem ő is.

Viszont azt is szereti hogy nem vagyok folyton a nyakán...gondolok arra hogy nem lakunk együtt.

És ez még fel sem merül egy ideig.

Szóval szerintem ne korát nézd az illetőnek.

Egy 17 éves lány lehet sokkal komolyabb mint akár egy 27éves...

2012. dec. 21. 14:35
 30/35 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem lehetne 18 éves barátnőd. Mert pl. A nővérem 21 a férje 32 már két éve vannak együtt egy éveházasok van egy lassan 1 éves gyekőcük és tök jól megvannak.
2012. dec. 25. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!