Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még pasis pasik?
Figyelt kérdés
alapvetően "vaddisznós" srácok vannak a haveri körömben, olyanok akik ugyan finganak, böfögnek, és kannásbort isznak, de rendes melójuk van és megvédenek, ha beszól valaki, de rajtuk kívül nem ismerek ilyen embereket. tőlük viszont nem akarnék többet, mert az köztudottan nem tesz jót a haveri köröknek.. hol bújkálnak az ilyen fiúk? vagy vannak egyáltalán? 18l2012. szept. 1. 21:08
2/11 anonim válasza:
Én is effajta pasi vagyok, annyi különbséggel, hogy nem viselkedem állat módjára.. :D
3/11 anonim válasza:
Mitől kell megvédeni kiscsibe? Szerintem a 25 év feletti korosztályban keresgélj, mert ezek között a mai kis köcsögök között nem fogsz ilyet találni.
4/11 anonim válasza:
Én nem f*ngok,b*fögök társaságban,szóval igényesebb vagyok,de hasonló.
5/11 anonim válasza:
a nem vaddisznós fiuk hol vannak? hát itt vagyok.
6/11 A kérdező kommentje:
igazából úgy értettem hogy f.szom kivan vele, hogy borzasztóan gyerekesen a mai 18 évesek, ami könnyen lehet, hogy mondjuk a katonaság megszűnésének köszönhető, vagy akár a személyes kapcsolatokénak az internet által, de a kérdés, hogy reménykedni vajon lehet-e..
2012. szept. 1. 21:29
7/11 anonim válasza:
persze, h gyerekesek a koruknál fogva..
nekem is ilyenek a barátaim, csak más korosztály...meg már foglalt mind
de léteznek, nyugi
8/11 anonim válasza:
Olyat akarsz, aki fingik és böfög? Ilyen lenne a "pasis" pasi? Attól, hogy valaki férfias, még nem kell vaddisznóként viselkednie, lehet udvarias. Fogalomzavarban szenvedsz!
9/11 anonim válasza:
Én pasinak inkább tartom a hűvös James-bond karaktert, mint a kamionosokat, de mindenki másra vágyik.
10/11 anonim válasza:
Vaddisznók, hol?! Már veszem is a puskám!
Amúgy én is vtam még katona, de mégsem lettem olyan, mert nem keveredtem a korpa közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!