Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek rasszista csajok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben motorral az országutakat járva elgondolkoztam magamban, milyen "pozitív" tulajdonságaim vannak, és azt nőben mivel lehetne kiegészíteni.

Sajnos a discóban ilyet nem találni. Hol fordulnak ők elő?

2012. aug. 25. 13:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Osztálytársam nagyon rasszista, nem akarod megismerni! :D Általában rasszita zenekarok előadásain fordulnak elő :d
2012. aug. 25. 13:31
 2/20 anonim ***** válasza:
10%
Persze, hogy vannak, jómagam is közéjük tartozom. :D ROcker kocsmák, szórakozóhelyek, és ha már motorod van akkor motorostalálkozó. :D:D
2012. aug. 25. 13:32
 3/20 anonim ***** válasza:
72%
Te rasszista vagy és ezt pozitív tulajdonságnak tartod?
2012. aug. 25. 13:32
 4/20 anonim ***** válasza:
Ja, igen, a koncertek. De nem kell "rasszista zenekarok koncertjére " elmenni feltétlenül, egy jó rock koncerten is előfordulnak. :)
2012. aug. 25. 13:33
 5/20 anonim ***** válasza:
29%

3-as.. Miért, te nem tartod annak? Elég pozitív dolog, hogy védjük a hazánkat, a családunkat és a szeretteinket. 2-es és 4es voltam.

22/L

2012. aug. 25. 13:34
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
A rasszizum nem jó tulajdonság...de ha gondolod felsorolhatod, szerint mik a jó tulajdonságait...illetve miért is jó tulajdonság a rasszizmus?
2012. aug. 25. 13:36
 7/20 anonim ***** válasza:
97%
nevetséges, hogy az embergyűlöleten alapulva a magyar kellemesen el tud beszélgetni... úgy bekábították ezt a népet, hogy le is tagadhatnánk a magyarságunkat.
2012. aug. 25. 13:37
 8/20 anonim ***** válasza:
87%

A rasszizmus valóban nem pozitív tulajdonság (amúgy régebben én is az voltam), szűklátókörűségre utal.

A nacionalizmus, na, az már jó dolog, sőt, valójában alap tulajdonság lenne, csak hát manapság nem menő.

(Egyébként nálad sincs valami rendben, ha eddig komolyan azt hitted, hogy egy diszkóban normális lányt fogsz találni.)

2012. aug. 25. 13:40
 9/20 anonim ***** válasza:
4%
A jó tulajdonságaik? Ez nem egy tulajdonság, hanem egy vélemény, elv, eszme de nem tulajdonság. Viszont legalább egy "rasszista" nem megy birkaként a többi ember után, akik elfogadják, hogy gyilkolnak minket magyarokat, lopnak tőlünk, bántják verik a gyerekeinket, és mindent megtehetnek. És ha valaki rasszista, attól nem feltétlenül egy feketébe öltözött kopasz figurára kell gondolni. Rasszista lehet egy kedves háziasszony is két aranyos jólnevelt gyerekkel. Csak épp van egy véleménye, ami mellett kitart. Mert magyar. Én sem köpködök, kultúrált vagyok, de nem bírom, ha valakit elítélnek, csak mert van egy elve, gondolaata ami ráadásul konstruktívan járulna hozzá az átlag ember életéhez.
2012. aug. 25. 13:40
 10/20 anonim ***** válasza:
85%
Oké én se szeretem azt aki más pénzén tartsa el magát és mellette egy kisebb falut összehozz, de attól nem vagyok rasszista...mondd meg, hogy mi a bajod azokkal a nem magyarokkal, akik keményen dolgoznak a mindennapi betevőért, akár 12-16 órákat naponta, én mások adójából élnek?
2012. aug. 25. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!