Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek rasszista csajok?
Az utóbbi időben motorral az országutakat járva elgondolkoztam magamban, milyen "pozitív" tulajdonságaim vannak, és azt nőben mivel lehetne kiegészíteni.
Sajnos a discóban ilyet nem találni. Hol fordulnak ők elő?
Én is rasszistának tartom magam, de csak olyan szinten hogy azokat tudnám finoman kifejezve magam p*csán lőni, akik a mi adónkból piáznak és hasonlók...mert pl. van egy roma ismerősöm (lány) 19 éves kora óta (miután végzett a sulival) 2 meló helyen dolgozik hogy eltartsa magát és egyszer sem állt sorba a segélyért...
N
9es ha rasszista szót hallom nem is rögtön a feketébe öltözö emberkékre gondolok, köztük is vannak jó ismerőseim és nem rasszisták.
Nekem ha a szót hallom az jut eszembe, hogy ember kinézi a másikat, mert pl nem magyar, vagy nem fehér, vagy épp még a vallása se ugyan az mint az ővé....vagy épp mind 3 vagy 2 a felsoroltak közül
vannak ilyen csajok, én nem tartozom közéjük
a rasszizmus nem pozitív tulajdonság, hanem egy ideológia, és azt fejezi ki számomra, h az ilyen ember nem gondolkodik önállóan, hanem megy a csorda után
jobb szeretem a toleranciát, egy embert ismerj meg előbb, aztán alkoss róla véleményt
a rasszizmust azért nem kedvelem, mert ítélkezik, tehát egy magasabb kategóriába helyezi saját magát, de milyen alapon?
egyébként koncerteken pl. vagy bárhol, bár én is járok ilyen koncertekre, mégsem azonosulok mindennel, amit ott hallok...mindenfajta ember van, és én szeretek nyitottan járni a világban...és azt gondolom attól én nem leszek több, ha bárkit is elítélek, egy rasszistát sem ítélek el, csak nem értek velük egyet
Léteznek. Férfiak körében sem bírom a rasszistákat/nácikat/skinheadeket, de a nők közül meg egyenesen utálom őket. Keménykednek, hogy "na én aztán majd..", közben kiváncsi lennék, mit csinálnának, ha 2-3 "ellenség" körbeállná őket..
A hazaszeretettel nincs bajom, de a vértől habzó szájat és a szájhősöket nem szeretem.
Én is rasszista vagyok!Ez Magyarország,ebből következik,hogy Magyarország a Magyaroké,nem pediglen ilyen alja népé,mint a cigányság,vagy éppenséggel más színes bőrű embereké.
Persze,hogy nem találsz discoban...Sajnos nagyon kevés lány védi a hazáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!