Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még ilyen lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is elmondanám az ideált amit régóta szeretnék.

Külsőleg:

A hajszíne eredeti szőke legyen,vagy szőkés barna.

Szemszín lehetőleg kék mert azért megbolondulok. *_*

Arc az nagyon fontos, hogy szép legyen, mert anélkül már esélytelen.

Melle ne legyen túl kicsi, de túl nagy sem inkább legyen átlagos, vagy annál egy picit nagyobb.

Popsija, ne legyen lapos, inkább kerek.:D

Lába legyen átlagos, de nehogy szőrős legyen...és a külseje ápolt legyen, foglalkozzon magával, de ne legywn tiszta plasztika...

Magasság az nem lényeges, de nyilván nálam alacsonyabb legyen.

Belsőleg:

Ne legyen buta és műveletlen, épp ellenkezőleg, legyen valamennyire intelligens.

NE CIGIZZEN ILLETVE ALKOHOLT NE NAGYON IGYON!

Ez nagyon fontos. És szeresse az állatokat.

Ez a 2 nagyon nagyon lényeges.

Természetesen tisztába vagyok azzal, hogy cserébe nekem is kell valamit nyújtani...

Külsőleg milyen vagyok:

Kék szem,szőkés-barna haj, és elvileg jóképű vagyok, legalábbis sokan tartanak annak...

Nem vagyok izompacsirta, bunkó nagyképű paraszt, mint ahogy az amerikai rajzfilmekben,az amerikai focisták...

Nem vagyok dagadt, inkább sovány, és az átlagnál picit magasabb vagyok.

Belsőleg:

Szeretem a focit, nem sportolok egészségügyi okokból(nem,nem vagyok béna, külsőleg észre sem lehet venni)

Imádom a kutyákat,nem cigizek,nem iszok.Okos vagyok, legalábbis általában jó jegyeket szerzek, pedig nem sokat tanulok.

Szerintem romantikus vagyok, legalábbis én egy kapcsolatot szeretnék, nem sexet(jó azt is,de nem az a lényeges).

Próbálok határozott lenni.És egy ilyen lányt hercegnőként kezelnék és mindent megtennék érte.

Ha ismertek ilyesfajta lányokat írjatok,mert igazából az érdekel, hogy van-e ilyen.

Bővebb infóért, esetleges társalgás ért írj privátba.

Kösz, ha elolvastad, és értelmesen válaszoltál.

Üdv.

2012. aug. 6. 14:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert ha van is ilyen hölgyemény,az biztos egy önelégült majommal jönne össze, aki egy ilyen oldalon picsog... :DD
2012. aug. 6. 14:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? 12?

Te még nagyon álomvilágban élsz.. Ez az ideál kitalálás meg baromság.

A szerelem majd jön, és nem te döntöd el, hogy kibe szeretsz bele... Lehet tök az ellentéte lesz... Jó ébredezést! Kezdj el lassan felnőni...

2012. aug. 6. 14:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem is vagy nagyigényű... tulajdonképpen leírtad a tökéletes nőt, aki nem is létezik.

Ha neked meg ennyi jó tulajdonságod van, miért kell a neten ismerkedned?

2012. aug. 6. 14:47
 4/10 anonim ***** válasza:
nagyon fiatal lehetsz ha ilyen kerdest feltszel:) persze hogy van, de az valami kigyurt joképü baromhozadja a kezet:) meg elözöhöz csatlakozvan, telleg baromsag ideált kialakitani:D lehet egynő fekete haju, vagy vörös es szeplös kicsi melell ha gyönyörü az arca es barna szemeiert veszel meg:))
2012. aug. 6. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Barna vagyok, szemem is az. :D Melleim pont jók, mostmár. Arcom szép sokak szerint. Szoktam borotválni a lábam. Intelligensnek tartom magam. Nem dohányzom és keveset iszom. Szeretem az állatokat, annyira, hogy vega legyek.

Ne haragudj, de nekem egy borzasztóan előítéletes fickónak tűnsz. Nekem is magasak az elvárásaim, hiszen egy életre szeretnék társat, de azért rugalmasabb vagyok.

Jah és könyörgöm, szexet írj a sex helyett. :D Fura egy stílusod van...

21/N

2012. aug. 6. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Add le a rendelést egy profi mérnöknek vagy biológusnak. Ők majd összerakják neked.
2012. aug. 6. 14:57
 7/10 anonim ***** válasza:

én pont "megfelelek" csak világos barna göndör hajam van nagy zöldes kék szemekkel kis kerek arccal, kitűnő tanuló vagyok és van egy kutyám imádom az állatokat 16 éves vagyok

nem az a szende kislány tipus hanem a kicsit bulizós ( de nem őrült mód!) szóval szerintem vannak még ilyen lányok pl a barátnőim fele tiszta ilyen...keresgélj ne add fel vannak még lányok a földön ;) 16lány

2012. aug. 8. 21:06
 8/10 A kérdező kommentje:
végre egy értelmes válasz :')
2012. aug. 9. 08:18
 9/10 Anowind válasza:

Perszeeee, hogy vannak ilyen lányok! Csak ez kb. olyan mintha tűt keresnél a szénakazalban. Na de a lényeg:

1,

A tökéletest megtalálni maga a csoda. Néha lentebb kell vinni a mércét. Nekem volt olyan, hogy pont egy duci csaj tetszett meg mert amúgy az arca isteni szép és tök normális volt! A kicsi mellel nincs szerintem probléma. Hisz a lányba szerettél bele és olyannak fogadod el amilyen. Nekem tetszett olyan lány akinek "alig volt" melle de szerettem. Az igényeid amiket itt leírtál inkább a külsőségekre mennek, részletkérdések csupán. Pl. szerintem egy barna hajú lányba ugyanúgy belé tudnál szeretni mint egy szőkébe! Egyébként én is keresem az igazit jelenleg és nagyon nehéz megtalálnom nekem is. Én most egy olyan lányt keresek akivel talán leélhetem az életem. :)

2,

A 2. fontos dolog a kitartás: 2-3 napi beszéd után ne add fel a csajnál a dolgot. Ha tetszik egy csaj és végre sikerült beszédbe elegyedni akkor kérdezgesd, hogy lássa érdeklődsz iránta. Ha látod, hogy szívesen válaszol (főleg ha terjedelmes válaszokat ad) akkor már sínen van a dolog. Egy idő után elhívod randizni aztán bókolgatsz neki és akár egy boldog pár lehettek és meg is van az igazi és teljesült egy álmod! Csak van egy aprócska csűrcsavar az egészben! Rettenetes már ilyen lányt találni... Sokuk beképzelt, magamutogató, pénzre megy stb. Próbáld meg kiszúrni a normálisabb fajtát. A csajok szeme és az arcuk lágysága, mosolyuk elárulja, hogy melyikkel éri meg kapcsolatot teremteni. Főleg azok akik szégyenlősebbek és kipirosodik az arcuk ha csak rápillantasz is. Ezeknek a szégyenlős és szép arcú lányoknak nem a nagy dumád, a felsőtested stb. számít, hanem, hogy eltudsz-e velük beszélgetni és nem árt egy kis humor is, hogy megnevettesd. Amelyik felemelt kézzel hordja a táskát, napszemüvegben, közben kint a mellei és fennhordja az orrát, riszálja a seggét annak lehet akármilyen szép az arca akkor sem hozzád való.

Bocsi, ha terjedelmes írásommal fárasztottalak de gondoltam hátha tudok pár olyan tanáccsal szolgálni amit a saját szemszögemből látok.

24/F

2012. aug. 9. 12:16
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem fárasztottál,sőt!

Tökéletes válasz, teljesen igazad volt :)

Köszönöm!

2012. aug. 9. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!