Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 28 éves férfi vagyok, hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves férfi vagyok, hány éves lányt választhatok magam mellé, mi az alsó határ ami szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Tehát hol van az a legfiatalabb lány korosztály, akik közül még nem gáz, ha barátnőm van. 18 már gáz? 20-tól felfelé? Vagy szerintetek mi itt az értelmes határvonal?

Azzal ne jöjjön senki, hogy nem a kor számít, csak az érzelmek stb. mert ez nekem is nyilvánvaló, de most nem erre vagyok kíváncsi!

Mindenki véleményét várom, de ..

NEMET ÉS KORT ÍRJATOK LÉGYSZI!!!!!!!!!!

...mert csak úgy van értelme a válaszoknak, csak abból látom ki és miért gondolja úgy ahogy!

Köszönöm!

2012. nov. 27. 09:31
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Amit egyébként ideálisnak éreznék azt tényleg a 22-27 között lenne. Velem egyidőset vagy nálam idősebbet annyira nem keresek, persze nem kizáró ok, de mondjuk 30 fölöttit nem választanék, ha egy mód van rá, de sosem ezt nézem, hanem, hogy tetzik-e meg minden oké-e köztünk....

Igen, a környezetemben sok a fiatal lány, és ahogy mondtam, elég könnyű velük első körben, persze hosszú távon már nem mindegyikkel, mert ahogy írtátok is, sokan megbízhatatlanok, és még túl fiatalok, túl szeszélyesek, és még maguk sem tudják mit akarnak, még egy nappal előre sem terveznek, nem hogy 5 évre előre, habár manapság már egy korombeli sem mer 1 évnél tovább tervezni, mert legalább 3 lábon kell állni ahhoz, hogy biztosíthassuk a "nyugodt" jövőnket! Kicsit máshogy mennek a dolgok mint 10-15 éve, de ehhez is kell tudni alkalmazkodni!

Köszi az eddigi válaszokat!

2012. nov. 27. 10:05
 12/35 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem 18, 19 évtől felfele. De ez függ a lánytól is. Ha vacak komolytalan bulizós tinifajzat még mindig, akkor gáz. De láttam már olyan érett 19 éves nőt, hogy 30-asokat szégyenít meg. Olyanokkal egyáltalán nem problémás összejönni. Nők amúgyis szeretik az idősebb palikat. 10 év korkülönbség az még a maximum ami belefér. 15 már nem.
2012. nov. 27. 10:21
 13/35 anonim ***** válasza:
37%

Azért arra is figyelj oda rendesen, ha nagyon hosszú távra választasz, ne Te legyél az egyetlen a szexuális életében, ha már ebben a rovatban vagyunk! ;)

OTP-re van valakinek valami infója? :)

2012. nov. 27. 10:27
 14/35 anonim ***** válasza:
27%
Nekem 30 évesen is jó volt a 18 éves. Nincs azzal semmi gond. Egy fiatalos 72 éves barátomnak 23 éves az egyik (!) barátnője. Náluk 49 év a korkülönbség, az már kicsit sok, de mégis mindkettőnek jó...
2012. nov. 27. 10:45
 15/35 anonim ***** válasza:
Én 21 éves lány vagyok a barátom 29 éves. Nálunk sose volt gond a korkülönbség mert én komolyabb vagyok a velem egyidőseknél. Szerintem nem a korkülönbség a lényeg hanem,hogy mennyire vagytok összhangban. Ami nagyon fontos olyan leányzót válassz aki megfelel minden elvárásodnak. Ha te már esetleg nem bulizol annyit és inkább otthon maradnál szombat este akkor értelemszerűen olyan lányt keress aki szintén képes veled otthon maradni nem hivogatják minden hétvégén a barátnői. Nálunk ez a gond,hogy én 21 évesen maradnék már inkább otthon és a drága 29 éves barátom minden áldott hétvégén megy inni a haverjaival....nem tudom honnan van ennyi türelmem hozzá :)
2012. nov. 27. 12:04
 16/35 A kérdező kommentje:

"72 éves barátomnak 23 éves az egyik"

Értem, vagyis a lány qurva. Én nem qurvát keresek magam mellé! :) Ha azt keresnék szerinted érdekelne hány éves?

Egy 23 éves lány érdek nélkül nem jön össze egy 60-70+ éves emberrel, ne vicceljünk már, mi vonzót találna benne a pénzen kívül?

Egy egészséges 23 éves lány nem izgul fel egy 72 éves bácsikára.

Ha mégis, akkor valami gondok vannak nála és valószínűleg gerontofiliában szenved.

2012. nov. 27. 12:07
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Írtad hogy veled egy időset nem szeretnél :)

hát fura nekem több nálam idősebb barátom volt, de hosszú távon nem egyeztek a céljaink, kijött a mentalitásbeli különbség

szerintem 10 év különbség már gázos LEHET, persze nem feltétlenül az, ha mondjuk a 19 éves csaj már le akar babázni hogy ne kelljen dolgoznia akkor működhet :D:D

Most velem egyidős barátom van és soha senkivel nem jöttem ki ilyen jól

27/N

2012. nov. 27. 12:45
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

A képlet: életkorod/2+7

A te esetedben 28/2+7=21

A 18-at én kevésnek tartom. Az még gyerek.

2012. nov. 27. 12:47
 19/35 A kérdező kommentje:

"ha mondjuk a 19 éves csaj már le akar babázni hogy ne kelljen dolgoznia"

Szerinted egy 19 éves lány csak ezért akar gyereket szülni, hogy ne kelljen neki dolgozni menni?

Lehet neked ez megfordult anno a fejedben, vagy a te gondolatvilágodban a 19 éves anyák mind ilyenek, de ez csak a te torz képzeted, és nem a valóság!

Vannak olyan lányok, akik 19-20 évesen már házasok és gyereket vállalnak a párjukkal, és nem a putri cigány kategóriára gondolok (elnézést a roma kisebbségtől), hanem átlagos emberekről, átlagos 19 éves lányokról! Ismerek ilyeneket semmi gond velük, normális családjuk van, normális gyerekkoruk volt, és normális házasságban élnek, és dolgoznak. Elmennek GYES-re GYED-re és aztán mennek vissza dolgozni, mi ezzel a baj? Aki 27 évesen szül, vagy 30 évesen, az is el fog menni szülési szabira, és az sem fog dolgozni! Te sem fogsz dolgozni ha majd szülsz, hanem otthon leszel és csak a gyerekkel foglalkozol, mai önmagában sem kis munka szerintem, legalábbis ha nem bevágod az ágyába aztán le sem sz@rod ha sír, de én nem ilyen anyákból indulok ki, mint te! Te is szülsz majd, te sem dolgozol, akkor te is egy lusta nő vagy ezek szerint, vagy hogy gondolod ezt? :D Ne viccelj már!

Amúgy meg 19 éves lány lehet komolyabb gondolkodású nálad könnyedén. Eleve ha gyereket vállal, és nagyon jó anyaként felneveli, és komolyan meg ad neki mindent, odafigyel rá, és nem csak felneveli maszájból, hanem szeretetből anyai ösztönből, akkor máris komolyabb nálad, és nem olyan komolytalan mint te aki még ilyen felelősségteljes dolgokat nem tud felvállalni, mert nincs készen rá 27 évesen sem.

Vagy esetleg karrierista vagy aki nem is fog szülni soha, mert jajj a hasam, jajj az alakom, jajj minden, meg a gyerek, jaj mennyi probléma, mennyi kiadás, jajj elmegy a fiatalaságom rá, és jaj a karrierem oda lesz... :D Hát a karrierista nőket maximálisan tudom sajnálni, és nem is tartom őket igazi nőnek, mert egy nő csak anyaként tud teljes mértékben nőként kibontakozni.

2012. nov. 27. 13:39
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

1.Azért a szaporodási ösztönt ne keverjük össze a komolysággal légyszíves..

2. a mondatom után smile volt..ha nem tudod mit jelent nem az én gondom

3.Semmi bajom azzal aki lebabázik 19 évesen ha el tudja tartani, felőlem.

Nem attól lesz valaki komoly hogy hány évesen szül (ha akar egyáltalán)

hanem attól hogy felelősségteljesen átgondolja és mérlegeli a dolgokat, és akkor vállal babát mikor

a legtöbbet tudja adni neki érzelmileg és értelmileg ( nem csak becsúszott és lesz majd valahogy)

Én rengeteg fiatallal 18-25 évessel dolgozom együtt , és ha mélyebben

elbeszélgetsz velük nos nem a komolyság és megfontoltság mintaképe jön le róluk.

Megjegyzm én se voltam jobb még 22 évesen , én is kis hebrencs voltam és ez így NORMÁLIS.

És légyszíves ne sértegess ismeretlenül, mert nem a megszokott elvárt terveim vannak a jövőre.

Nekem bőven elég az hogy a saját párom komolynak megfontoltnak tart, és tisztel engem.

Te feltettél egy kérdést én pedig választ adtam rá, ha nem tetszik hát nah :)

annyi baj legyen nem alszom rosszabbul emiatt :D

2012. nov. 27. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!