Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha mindig azzal jönnek, hogy milyen csúnya a
barátom hozzám képest?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok szóval nem tinédzserkori pasi problémákról van szó. Mindenki azzal jön, hogy hogy lehet egy ilyen szép nőnek ilyen barátja, hogy miért vagyok vele meg, hogy nekem egy pillanat lenne megszerezni egy jó pasit...
- nem arról van szó, hogy én feladnám ezért a kapcsolatomat hiszen szeretem úgy ahogy van
- arról sincs szó, hogy a tipikus gazdag csúnya pasi akivel csak azért vannak együtt mert van pénze
Egyszerűen az a kérdésem, hogy mit csináljak mert azért még sem esik jól mindig a kolléganőimnek magyarázgatni, hogy mert valaki nem top fiú még lehet százszor jobb mint amit csak el tud képzelni.
Enyhén próbáljak rajta változtatni? Továbbra se vegyem figyelembe másokat? Egyáltalán miért szólják meg ezt az emberek?
Nekem is volt már olyan barátom, aki mások szerint csúnya volt, de nem érdekelt. Engem megfogott benne valami, és kész. Én mindenkinek azt mondtam, aki ezzel jött, hogy nem neked kell hogy tetsszen.
A mostani fiúm nagyon édi, de szó szerint. Na, rá is megkaptam, hogy egy ilyen karakán kiállású nő, hogy bír együtt lenni, egy ilyen nyuszival. Hát, engem ez sem érdekel. Mindenki azt gondol, amit akar.
De tényleg felmerült bennem is a kérdés, hogyha ez téged ennyire zavar, akkor nem is vagy vele elégedett te magad sem.
Én mellesleg soha, de soha nem mondanám a fiúmra, hogy csúnya.
2012. nov. 26. 21:04
12/19 A kérdező kommentje:
Mind a két féle válasz meggondolandó és köszönöm szépen. Bár nem érzem, hogy szakítanom kéne vele mert így lassan 1 év után kezd bosszantani a sok rosszindulatú megjegyzés de elképzelhető, hogy tudat alatt ez bennem marad és tönkreteszi a boldogságomat. Vagy ha tényleg teljes szívből szeretném soha nem tenné tönkre?! Nem tudom. Lehet örökké fogom tűrni és végig boldog maradok ennek ellenére.
2012. nov. 26. 21:49
13/19 anonim válasza:
Kérdező, azon agyalj el, hogy mostanában volt e olyan a partnerednél lényegesen jobb kiállású fickó, akire nagyon ráizgultál?! akivel nagyon el tudnád képzelni magadat, de aztán tűrtőzteted magadat,hogy nem nem, nyugi, van barátom, jó,meg elég ő nekem. Ha így vagy vele, akkor előbb utóbb úgyis lapátra fog kerülni. Ha soha nincs ilyen, mindig csak a pároddal vagy maxosan elégedett, senki más még csak véletlenül sem fut át az agyadon, akkor ragaszkodj hozzá nagyon. De ne csapd be magadat. Ha magadnak is azt hazudod,hogy egy állítólag középszer vagy lentebbi státuszú pasassal te boldog vagy! de közben legbelül érzed,hogy vlaami kéne ,valami több, jobb, mert arra vágysz, csak ugye kényelmes így ellavírozgatni, akkor magadat, a boldog jövődet rombolod szét. Nem tudhatom, csak egy ötlet,amin érdemes elgondolkodni!
2012. nov. 26. 21:59
14/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem szoktam ráizgulni más pasikra. :-D Annyi az egész, hogy amikor valaki ezt így kimondja akkor egy ideig-óráig agyalok rajta, hogy most biztos vagyok benne vagy esetleg nem véletlen ez a sok megszólás. De ha elmúlik a filózgatás, teljesen jól érzem magam. :-) Önző dolog lenne finoman elkezdeni kicsit kicsinosítani a pasimat?
2012. nov. 26. 22:08
15/19 A kérdező kommentje:
Gondolok itt gardrób frissítésre, haj igazításra? Amennyit igazából én meg tudok állapítani, hogy amíg én maximalista vagyok a kinézetemre ő pont az ellentétem... csak ez engem nem zavar egy csöppet sem! Csak néha néha a sok megjegyzés, na de ha kicsit besegítek neki akkor ez is megoldódhat csak kérdés, hogy ez oké-e...
2012. nov. 26. 22:11
16/19 anonim válasza:
Miért ne volna oké. Tudod, van egy olyan ,hogy stlíusérzék, öltözködési intelligencia. Vannak olyan emberek, akik élire vasalt fekete öltönypantallóhoz feéhr sportcsukát vagy épp szögesbakancsot vesznek fel, akkor furkóferkók, meg vannak akik 26 féle színt vesznek fel egyszerre, satöbbi...reggelig lehetne sorolni a hibákat, amik komolytalanná tesznek valakit. AZ építő kritika sose rossz. Ha szeret,megváltozik miattad, hogy ne érezd feszélyeztetve magad, ne kelljen szégyenkezned miatta. Ez egyáltalán nem nagy kérés hidd el. Azért az embernek legyen már egy alapvető igényszintje! nem a sarki csövesekről van gondolom szó. AKkor meg nagyon nem mindegy. És ezen lehet változtatni, igaz azért keményen pénz kérdése. Mert ami jó, menő, annak ára is van!
2012. nov. 26. 22:17
17/19 anonim válasza:
Sajnos lehet, hogy szakítani fogsz vele, mert majd jön egy helyes metroszexuális szépfiú, aki elválaszt tőle. Ez így szokott lenni a lányoknál.
2012. nov. 27. 17:07
18/19 anonim válasza:
Elsőnél a pont! :)
2012. nov. 27. 19:54
19/19 anonim válasza:
amikor azzal jönnek hogy a párod milyen csúnya, kérdezd meg tőlük hogy ők inkább egy nagyon helyes pasival jönnének össze aki nem tiszteli őket, és korlátozza az életüket, vagy egy csúnyábbal aki mindent megad nekik, jól bánik velük. Hidd el, a másodikat fogják választani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!