Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha mindig azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha mindig azzal jönnek, hogy milyen csúnya a barátom hozzám képest?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok szóval nem tinédzserkori pasi problémákról van szó. Mindenki azzal jön, hogy hogy lehet egy ilyen szép nőnek ilyen barátja, hogy miért vagyok vele meg, hogy nekem egy pillanat lenne megszerezni egy jó pasit...

- nem arról van szó, hogy én feladnám ezért a kapcsolatomat hiszen szeretem úgy ahogy van

- arról sincs szó, hogy a tipikus gazdag csúnya pasi akivel csak azért vannak együtt mert van pénze

Egyszerűen az a kérdésem, hogy mit csináljak mert azért még sem esik jól mindig a kolléganőimnek magyarázgatni, hogy mert valaki nem top fiú még lehet százszor jobb mint amit csak el tud képzelni.

Enyhén próbáljak rajta változtatni? Továbbra se vegyem figyelembe másokat? Egyáltalán miért szólják meg ezt az emberek?

2012. nov. 26. 19:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Sz*rj le mindenkit ha te boldog vagy vele.
2012. nov. 26. 20:00
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos hogy nem foglalkoznék a sok hülyével. Ha zavar téged, hogy állandóan ezzel foglalkoznak, mondd meg neki face to face, hogy le lehet szállni a témáról.
2012. nov. 26. 20:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Leírtad a megoldást, ne vedd figyelembe a véleményüket. Nem kell, hogy tetszen nekik.
2012. nov. 26. 20:02
 4/19 Bino ***** válasza:
100%

Te így boldog vagy?

Ha igen akkor sz*rd már le mások véleményét bassz*s, ha te szereted nem marha mindegy ,hogy a barátaid mit gondolnak?

2012. nov. 26. 20:02
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nekem a mai napig azt mondják, hogy ízlésficamom van, dehát mit tehetnék?! Ha jó pasinak találok valaki, nem érdekel mások véleménye :)
2012. nov. 26. 20:04
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem is így volt a volt barátommal.többen mondták,hogy sokkal jobban nézek ki a barátomnál.bár én nem annyira éreztem ezt.kicsit engem is zavart hogy ezt mondják,de a barátodon tul sokat ugysem tudsz változtatni.ha te igy szereted akkor kit érdekel mit mond más?amugy meg az ő bajuk ,hogy ennyire külsőségesek.nem minden a külső,azzal hosszú távon nem tudsz mit kezdeni úgysem
2012. nov. 26. 20:06
 7/19 anonim ***** válasza:
62%
Figyelj, pár köbméter beton megold mindent. Szólj ide, elintézzük okosan, baráti áron
2012. nov. 26. 20:15
 8/19 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz velük...
2012. nov. 26. 20:21
 9/19 anonim ***** válasza:
11%
Hagyd ott, ne hülyítsd tovább! Ha olyan csúnya, akkor úgyse vagy belé szerelmes, ezt az is bizonyítja, h feltetted ezt a kérdést.
2012. nov. 26. 20:26
 10/19 anonim ***** válasza:
7%

Szakíts vele, hisz a közvélemény megmondta,hogy mit kell tenned. Te pedig nem vállalhatod a külső lelki terrort a boldogságod árán. Tudod, mindent a közösség akarata irányít. Annak kell megfelelned. Lény jó rabszolga!

Egyébként ha az utódaidra gondolsz, mondjuk lesz egy lányod, akik ugye az apukára szoktak hasonlítani, majd lehet,hogy bánni fogod, és azt kívánod bárcsak hallgattál volna erre a sok írtózat jószándékú emberre ott körülötted.

Amit írok, ez is egy lehetőség, amiben mérlegelhetsz.

De az előttem szólókkal is egyet lehet érteni bőven bizonyos szintig ideig. Igazán ha nem tervezel vele semmi komolyat,csak egy élethosszig kitartó élettársi viszony gyerek nélkül,akkor oké. ÚGY elfogadható, mert csak a saját boldogságodról van szó.

2012. nov. 26. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!