Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom meghivott ebedre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom meghivott ebedre, kozosen egy masik parral. A reszemet nekem kellett kifizetni. Akkor miert hivott meg, ez normalis ferfi jelenseg?

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 08:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

5 szor elmondta, hogy ne felejtsem el odaadni a reszem.

azért ez tényleg durva,de ha ilyen sóher,és neked ez egyértelműen nem jó,miért nem lépsz?

2012. nov. 26. 15:54
 12/20 A kérdező kommentje:

Abban a helyzetben vagyok, hogy nem tudom mit tegyek.

Az eszemmel tudom, hogy szakitani kellene ( sok sok oka van) , a szivemmel nem tudok :(

5 honapja vagyunk egyutt, es egyre tobb tulajdonsagot veszek eszre.

2012. nov. 26. 17:19
 13/20 anonim ***** válasza:
szerintem is gáz, nem azért mert a férfinak kell fizetnie, hanem mert ha együtt vagytok, akkor egymáshoz tartoztok, és felváltva kellene az egészet, nem így, hogy ez a te részed meg az az ő része... EGYÜTT vagytok..
2012. nov. 26. 20:31
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is elég gáz és ez marhára nem arról szól, hogy a nők a pénzre hajtanak, egy 200ft-os kóláról vagy egy 2ezer forintos kajáról beszélünk. Egy férfi igen is legyen férfi, ha elhívja a barátnőjét fizessen ő, ha a csaj hívja el akkor a lány fizet. Nekem volt ilyen barátom soha nem hívott meg egy kólára se a kapcsolatunk végén nem is tudtam úgy tekinteni rá mint férfira, inkább szánalmasnak tartottam. 26L
2012. nov. 27. 11:06
 15/20 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. senki sem hallott arról a mondásról, hogy a jó barátság alapja a pontos elszámolás?

egyébként meg szerintem hülyeség felváltva fizetni a barátom rendszerint 3-4-5ször drágább kaját eszik (steak, ilyesmi) mint én. akkor nem értem minek kéne nekem fizetnem. szerintem ez így jól van. én fizetem a saját kis salátámat, ő meg a steaket. nagy ritkán azért hagyom, hogy ő fizessen, mondjuk meghív egy sörre, vagy ilyesmi. azt tudom, hogy attól iszonyatosan rosszul érezné magát, ha egyszer is én fizetnék kettőnk helyett. szerencsére lassan már kezdi megszokni, hogy én ilyen vagyok. meg rá tudom fogni a kulturális különbségre kettőnk közt. :)

2012. nov. 29. 11:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Előző: csak a pároddal nem "jó barátságot" kell kialakítani!
2012. nov. 29. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:
8-as válaszoló: Ha mondjuk egyik este otthon megleped a párod egy finom vacsival (amit te vásároltál a boltban) akkor az orra alá nyomod a blokkot, hogy ennyit fizettél és kérem a felét?
2012. nov. 29. 21:49
 18/20 anonim ***** válasza:
természetesen nem. mint már említettem, néha kikényszeríti, hogy ő fizessen valamit (italt), és én ezt azzal honorálom, hogy kaját csinálok neki. én csak úgy érzem, hogy kihasználnám, ha hagynám, hogy ő fizessen...
2012. dec. 3. 14:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja, és kedves 16-os! szerintem fontos, hogy a párommal barátok legyünk. Akkor működik legjobban egy kapcsolat, ha nem csak szeretők a felek, hanem legjobb barátok is.
2012. dec. 3. 14:58
 20/20 anonim ***** válasza:
70%

Kedves előző!

Bár, amit mondtál az igaz, de az elszámolásos mondásodra nem áll. Édesanyáddal sem vagy szoros anyagi elszámolásban!

(ha 3 éves korodban kaptál egy banánt, ami 20 Ft volt, akkor 30 évesen mennyivel tartozol neki?)

2012. dec. 3. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!