Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom meghivott ebedre, kozosen egy masik parral. A reszemet nekem kellett kifizetni. Akkor miert hivott meg, ez normalis ferfi jelenseg?
5 szor elmondta, hogy ne felejtsem el odaadni a reszem.
azért ez tényleg durva,de ha ilyen sóher,és neked ez egyértelműen nem jó,miért nem lépsz?
Abban a helyzetben vagyok, hogy nem tudom mit tegyek.
Az eszemmel tudom, hogy szakitani kellene ( sok sok oka van) , a szivemmel nem tudok :(
5 honapja vagyunk egyutt, es egyre tobb tulajdonsagot veszek eszre.
8-as vagyok. senki sem hallott arról a mondásról, hogy a jó barátság alapja a pontos elszámolás?
egyébként meg szerintem hülyeség felváltva fizetni a barátom rendszerint 3-4-5ször drágább kaját eszik (steak, ilyesmi) mint én. akkor nem értem minek kéne nekem fizetnem. szerintem ez így jól van. én fizetem a saját kis salátámat, ő meg a steaket. nagy ritkán azért hagyom, hogy ő fizessen, mondjuk meghív egy sörre, vagy ilyesmi. azt tudom, hogy attól iszonyatosan rosszul érezné magát, ha egyszer is én fizetnék kettőnk helyett. szerencsére lassan már kezdi megszokni, hogy én ilyen vagyok. meg rá tudom fogni a kulturális különbségre kettőnk közt. :)
Kedves előző!
Bár, amit mondtál az igaz, de az elszámolásos mondásodra nem áll. Édesanyáddal sem vagy szoros anyagi elszámolásban!
(ha 3 éves korodban kaptál egy banánt, ami 20 Ft volt, akkor 30 évesen mennyivel tartozol neki?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!