Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meg fog változni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg fog változni?

Figyelt kérdés

Van egy friss párkapcsolatom és az a gondom, hogy párom néha elég bunkó. Például ma ez a párbeszéd hangzott el:

- Elmegyünk ma moziba?

- Menjél ha akarsz.

Erre kicsit bepöccentem és ő nem értette miért. Majd elmondtam, hogy mondhatta volna úgy is, hogy nekem nincs kedvem, de ha te szeretnél menj nyugodtan. Erre közölte, hogy ő nem tud ilyen diplomatikus lenni, mint amit én elvárok.

Sokszor van, hogy durván fejezi ki magát, ami neki viszont egyáltalán nem is goromba. Tudtok valamit tanácsolni? Másoknál is volt hasonló?

2012. nov. 25. 17:45
 1/7 anonim válasza:
Az én exem is nagyon bunkó volt. Minden veszekedésünkkor közölte velem hogy " Nem kötelező velem járnod nem tetszik ellehet húzni" aztán meguntam. De poén az hogy neki azóta van nője én meg maradtam egyedül... Úgy néz ki ez a bunkóság még ma is menő...
2012. nov. 25. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ott, aki bunko az bunko marad. Aki szeret, az nem beszel igy. De te tudod, hogy mit akarsz.
2012. nov. 25. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
hagyd, vagy észheztér, vagy nem, de te ne szenvedj miatta.
2012. nov. 25. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért változna meg? hisz nincs miért megváltoznia! te elnézed neki, ha meg nem akkor keres magának más nőt. az ilyenek nem tudják mi az hogy változni, meg mi az hogy kompromisszum! Furcsa módon ez bejön a csajoknak, érdekes!
2012. nov. 25. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
"nem tud ilyen diplomatikus lenni" :DDD
2012. nov. 27. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Csodát ne várj valószínűleg nem fog miattad megváltozni ahogy a példa is mutatja. A hangsúly és a szituáció nem jött át a leírtakból így a bunkósági szintje nem megállapítható. Minden esetre nem egy úriemberrel van dolgod :D

Te tudod mit érdemelsz és mennyit érsz ha ennél többet akkor keress normálisabb párt magadnak.

2012. dec. 12. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Hagyd ott. Nem fog megváltozni. Sokszor meg fog bántani, sőt, kellemetlen helyzetekbe fog téged sodorni a bunkó stílusával: "égni" fogsz ismerősök, barátok, családtagok előtt a pasid miatt, ami annyira nem jó dolog... :)

28

2012. dec. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!