Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez meg fog változni jó irányba?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a baratommal.3 hete meg halt a baratom apukája,nagyon rossz volt ,de én 2hétig folyamatossan a baratom mellett voltam,volt olyan,hogy suliba se mentem,azert,hogy vele tudjak lenni,viszont amiota meg halt az apukaja nagyon rosszul viselkedik.Pókerozik rengeteg pénz elmegy igy,akkor fogadásokra cseszi el,és legutobb is 70 eurot elpokerozott,sirva kértem rá,hogy hadja abba,azt mondta,ha majd en befejezem azt,hogy szórakozni akarok,akkor majd ő is abba hadja ezt,pedig nem ugyanaz.Eddig nem foglalkozott vele,most pedig szinte mindig a részeges unoka tesojaval van aki 37 éves és nő,szoszerint mindig részeg,vele megy minden hová,amikor felhiv és ott az unoka tesoja akkor ordit rám valamiért.Ha elmegyek hozza nem vagyunk kettesben,mindig az az unoka tesoja is ott van és kint kell ülnöm velük egész este,akkor is,ha nem is szolnak hozzam .Olyanokat mond pl ma is,hogy nincs benzine és nem tud eljönni hozzam(nem egy városba lakunk ,de közel vagyunk egymashoz),erre felhivom 1orara rá és mondja hogy az unoka nővérével egy kávézoba pikádoznak az en városomban,mondom es nekem errol mert nem szolsz,azt mondja epp most akart hivni.Elvarja tollem,hogy ne mennyek sehová se a baratnőimmel,mert ő nem akar menni egy ideig az apukaja miatt,en pedig tegnap elmentem kicsit meg beszeltem vele nagy nehezen,utanna pedig orditozott velem.Folyton meg sért engem.Nem akarnam elhagyni pont most,de mar nem birom :(2012. nov. 3. 14:54
1/2 anonim válasza:
Ez egy csúnya állapot. Vagy marad vagy megy negatívba.
2/2 anonim válasza:
Én azt javasolnám, mondd meg neki, hogy te hogy érzel. Mondd el, hogy változtasson, mert nem csinálod tovább. Mindenkinek van egy pont, mikor nagyon megzuhan, de ha igazán szeret, akkor meg fog változni.. Már csak a félelem miatt is, hogy elveszíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!