Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mennyire díjazzátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire díjazzátok, ha egy fiú képes jó irányba változni?

Figyelt kérdés
Úgy értem,elég nehéz eset vagyok, eléggé öntörvényű, és bunkó is, meg hát csak magammal törődök, igazából senki más nem érdekel, és ez meg is látszik rajtam, a környezetemben nem sokan kedvelnek ezért. No nem mintha bántanék bárkit is,csak inkább az a baj,h túlságosan el vagyok telve önmagammal, egy közösséggel nem tudok együttműködni. Viszont most van egy lány,akit megkedveltem ebből a közösségből, és szerintetek lehet nála esélyem,ha mondjuk megváltozom, vagy legalábbis megpróbálok kevésbé önző és szemét lenni?
2012. febr. 20. 08:28
 1/4 lila nyuszi ***** válasza:
Én tudom értékelni, de igazi változás nehéz, idő kell mire a személyiség átalakul. Nem a lány kedvéért kellene megváltozni hanem magad miatt és szerintem ha valaki tetszik akkor ne a mesterkélt személyisége tetsszen hanem az amilyen igazából.
2012. febr. 20. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Így is lehet nála esélyed, ugyanis a személyiség egyáltalán nem számít a lányoknak.
2012. febr. 20. 08:36
 3/4 A kérdező kommentje:
15 évesek vagyunk amúgy ha ez számít.
2012. febr. 20. 08:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem érdemes megváltoznod. Pont a hozzád hasonló bunkók (bocsi) azok, akik minden lányt megkaphatnak.
2012. febr. 20. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!