Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog ez változni? Mit tehetnék?
Az a helyzet, hogy 16 leszek és még 1 barátom volt.. de vele nagyon nagyon rossz volt, nem volt jó vele a csók, soha nem volt szájrapuszi, és tapizott folyton..furán éreztem magam.. nem szerettem... szakítottam vele, mert nem akartam "etetni".... de azóta egyszerűen undorodom! Nem akarok barátot!! Gusztustalannak tartom a smárt, és nem is érdekelnek. Félreértés ne essen nem vagyok leszbikus, se semmi. Mit tegyek? Barátnőmnek most lett barátja, ő már 16 és a szüleim már kérdezgetik, hogy nekem miért nincs már?! Én csak annyit szoktam mondani, hogy majd lesz.. :) De esténként, ha barátnőm itt alszik, szoktunk beszélgetni, és olyankor mindig mondom neki, hogy olyan jó lenne ha lenne barátom, de aztán eszembe jutnak azok a rossz emlékek. Létezne, hogy annyira rossz volt az ex barátommal, hogy nem lesz soha pasim? :S Mert tényleg nem vágyom rá.. ez bonyolult :S Mert egyébként tetszenek a fiúk, van is egypár, de NEM akarok tőlük semmit. Fog ez változni?
16/L
Fog változni hidd el! és tényleg idő kell hogy feldolgozd!
És elhiszem hogy undorodsz egy ilyen kapcsolat után!
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen, sajnos nagyon rossz volt az 1.
Szerintem az nem is smár volt amit mi csináltunk, nagyon nyálas "valami" volt... =/
16:40!
De jó neked! :) Bárcsak én is túltehetném magam rajta. Beleborzongok, ha egy csókra gondolok. Nagyon rossz volt. Volt olyan is, hogy csak ölelkezni akartam, és valahogy megúszni a csókot.. NEM féltem, csak wláá :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!