Mit tehetnék? Egyszerűen nemtudok változni.
nyilván mindent másképp csinál mert régen más volt a divat ő is egy személyiség eltérő szokásokkal és ez nem is baj.
kell a gyereknek is ez a kettősség...
nem érdemes ezen veszekedni mert csak a párod haragszik meg főleg ha azt látja amit le is irtál hogy mindenki megkaphatja csak Ő nem...
nem tudom mennyi idős a kisgyerek/baba de érdemes addig elkezdeni a szoktatást amig kicsi mert utánna növelhető a mamánál töltött idő akár egy egész hétvégére is.
nem azt mondom hogy én élvezem ha nincs itthon a gyerek de jó tud lenni mert végre van idöm a férjemmel meg tudom hogy nincs rossz helyen és olyasmit csinál vele a mama amit én/mi nem tennénk.
pl. viszi a virágkarneválra mert ő egy ilyen menős tipus a férjem meg rosszul van a tömegben de ilyen is kell a gyermeknek mert miért maradjon itthon azért mert mi nem járunk el ilyesmire..
érted?
szerintem épitsétek fel a bizalmat kezdj el bizni benne és ne akadj ki az első ballépésén.
hidd el hagyon hálás lesz ha tölthet időt az unokával és nektek is jót tesz ha néha csak ketten vagytok. és igy boldog a fia is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!