Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alkoholistán lehet segíteni, ha ő maga nem is akar változni?
Párom 1,5 éve vesztette el a munkahelyét, azóta iszik, eleinte csak hétvégén de most már nap mint nap. Felajánlottam neki a segítségem, de nem hagyja magát. Azt mondja, hogy ez neki jó.
Választás elé állítottam, vagy én vagy a pia. Azt mondta talpra áll, de ez 2 hónapig tartott, most elköltöztem haza megint. Mert semmi sem változott. Most arra kér, hogy segítsek neki és változik, de szerintem nem is akar...Mit tegyek, hogy segítsek neki, de magamat se tegyem tönkre??
Megmondom mi erről a véleményem!
Mindenki az alkoholistákat sajnálja, segíti. Aki meg rákos , daganata van az meg csak szegény, de feleannyira sem sajnálják vagy vigyáznak rá mint az alkoholistákra.
Az alkoholizmus nem egy betegség!
Mind azt szajkózzák h majd kigyógyulnak belőle...ez inkább olyan mint a cigi csak rosszabb.
Hagyd a pics@ba én azt mondom!
felesleges vele szenvedned,ha ő maga nem akarja.oké,tudom,tegyünk meg mindent a párunkért,és álljunk mellette,meg forevör,de őszintén,ha ő nem akar változni,minek erőltetni?
de azt meg honnan tudod,hogy most nem akar változni?az esélyt azért meg kell adni neki.természetesen szakember segíteségével.
Nem. Alapvetően senkin nem lehet segíteni, ha ő nem tesz semmit.
Egyébként az alkoholizmus betegség, csakúgy, mint a nikotin- vagy bármely egyéb függőség.
ja persze betegség hogyne. Kérdezzetek meg egy értelmes orvost.
Mindegyik sír sajnáltatja magát h nekik milyen rossz.
Hát 1 alkoholistát sem tudok sajnálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!