Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet ezt megérteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet ezt megérteni?

Figyelt kérdés
Mostani kapcsolatomban nem árultam zsákbamacskát,elmondtam milyen vagyok.Szeretek egyedül lenni.Egy napot együtt töltünk,utána két napig nyugalomban vagyok.Hullámzó picit a kedvem is,van mikor nincs kedvem beszélni senkivel,ezt a körülöttem lévők megszokták.Az előző kapcsolatomban a férfi eleinte elfogadta,majd azon morfondírozott egy idő után,hogy biztos megcsalom.Most is kezdi a féltékenység felütni a fejét,pedig nagyon jól tudja,hogy nem járok sehová,nem élek társasági életet,egyszerűen így vagyok beállítva.Nem hetekről van szó,hogy eltűnök,hanem 1-2napról,mikor csak a gondolataimmal foglalkozom,és nyugira vágyom.Sms-t küldök,vagy beszélünk kicsit telefonon,még azt se lehet mondani hogy semmi kontakt ilyenkor.Még most elejét akarom venni a drámáknak,mit mondjak neki hogy felfogja ezt a dolgot?Ő is szabadságszerető,tehát elvileg ez nem újdonság neki.
2012. nov. 25. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem az a gond hogy egyedül szeretnél lenni a gondolataiddal. Én férjnél vagyok, és a férjem is igényli az egyedüllétet. Így neki van egy külön dolgozószobája ahová bevonul olyankor ha magányra vágyik. Szépen becsukja az ajtót, és nem zavarom. De tudunk együtt élni.

Ahogy te csinálod az azért nem működik, mert egy komoly kapcsolatban hülyén jön ki hogy 1 napot a kedvesemmel töltök, 2 napot külön, máshol..Ilyen gondolkodással nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani. Még esélyt sem adsz senkinek hogy esetleg összeköltözzön veled vagy ne adj isten elvegyen feleségül..

AZ egyedüllétet meglehet oldani másképp is.

2012. nov. 25. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért,mert ilyen nincs. Igy hogy fogsz együttélni bárkivel is? Onnan hova lépsz le pár napra? Vagy nem akarsz családot?
2012. nov. 25. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok,az elsőnek adok igazat. Pont erről van szó. Nem akarsz te senkit se valójában.
2012. nov. 25. 17:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Ahogy idősödök,ez így alakult ki,plusz már régóta egyedül élek.A volt kapcsolatomban a pasi szabályszerűen megfojtott,ezért is érzem még jobban,hogy több szabadságra van szükségem.Nemsokára összeköltözünk,stb,de akkor se fogunk egymás nyakán lógni.Persze ha eljutunk odáig..
2012. nov. 25. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, de csak mert nem voltam szerelmes az illetőbe. A mostani kapcsolatba nem vonulnék el napokra. ok emberfüggő tényleg van hogy kell egy kis magány nekem pár óra elég vagy max egy nap de ha így csinálod, ahogy leírtad úgy tényleg elég nehéz lessz az együttélés.
2012. nov. 25. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!